Бялата мафия в „Св. Анна“ знае как да упоява

Бялата мафия в „Св. Анна“ знае как да упоява Стефан Пройнов


Скандал! В болница „Св. Анна“ изписвали огромно количество упойки, не се знае къде са

В болница „Св. Анна“ в столицата са били изписвани огромно количество упойващи вещества. Те обаче не са приложени върху пациенти. Това става ясно от триседмична проверка на РЗИ-София по сигнал на полицията, съобщиха за Фрог нюз медици.

На този етап не е ясно къде са отишли упойките от болничната аптека. Една от тях е т. нар. фентанил, който се дава само в лечебни заведения с хирургични отделения и реанимации. Според запознати един флакон се продава на черно за 50-70 лв. При проверката не станало ясно на кои пациенти точно са приложени изписаните медикамнети. Според медици от „Св. Анна“ през 2016 година закупените упойки нараснали в геометрична прогресия, което по никакъв начин не отговаря на броя на лекуваните хора. В същото време гръмна и друг скандал, свързан в насилие в хоспис в Елин Пелин. Там хората били държани под упойка и връзвани, с цел да им вземат имотите. Интересна подробност е, че болница „Света Анна“ отговаря за района, в който се намира Елин Пелин. Разследващи признаха пред екипа ни, че ще проверят дали има връзка между изписаните лекарства в лечебното заведение и тези, прилагани в хосписа.
Източник: frognews.bg

Efekt 2

Не се чудете, ако бялата мафия прави тези неща!
Защото такава практика има за домовете за стари хора и не се приемат малоимотни там или бедни именно поради тази причина !

А що се касае до лекарите и техният морал, всички сме свидетели, че отдавна са забравили Хипократовата клетва !
За тях човешкият живот отдавна се е превърнал в Бизнес, а не в кауза !

Колко са лекарите, които работят към прокуратурата като вещи лица и кой им държи сметка за хилядите потърпевши от техните действия?

Колко са лекарите, които издават смъртни актове от затвори и арести?
Бялата мафия отдавна работи с полицейската мафия и ако нещо се открие в „Света Анна“ то и ще се размие и покрие поне така правят от МВР !
Както се казва „гарван на гарван око не вади“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.