Велик ден ЗА БЪЛГАРИЯ заклаха шейхът + ВИДЕО

Велик ден ЗА БЪЛГАРИЯ заклаха шейхът + ВИДЕО


Велик ден ЗА БЪЛГАРИЯ заклаха шейхът на Балканите !
ВАС отменени решението на министъра на околната среда и водите от служебното правителство през 2014-та година Светлана Жекова, според което американска компания е щяла да извършва проучвания за нефт и газ в Блок ”1-11 Вранино”.

Блокът е с площ от 400 кв.км и е на територията на 4 общини в област Добрич – Генерал Тошево, Балчик, Каварна и Шабла. В границите на блока попадат защитени зони като езерото Дуранкулак, Крайморска Добруджа, Калиакра и Било. Решението на министър Светлана Жекова е било обжалвано в съда от граждански сдружения с мотива, че компанията ще търси газ в Добруджа, като използва техника, която е забранена с мораториум в България, съобщава БНР.

Велик ден за България!

Заклаха шейхът на Балканите – Борисов!
Днес спасихме не само почти цялото си Черноморие от екологични катастрофи, а и от отдаването на концесия на 400 квадратни километра българска земя !
Днес трябва да кажем горди както някога самият Хан Аспарух е казал „От земята Българска и камък не даваме, КАЗАХ” !

Efekt 2


Днес наистина се почувствах горд Българин!

От много години не виждах никаква надежда за страната си, но всеки ден малко по-малко чоплихме с журналистическите си пръсчета и често без вяра, често без смисъл не спирахме да се надяваме, че има надежда ЗА БЪЛГАРИЯ!

Днес виждам друго, днес виждам дела, а не думи за високи пенсии и заплати, днес виждам как президента Радев наложи вето на закона за концесиите и сега как спасиха 400 квадратни километра от нашата територия!

Борисов забрави да каже, че който добива петрола ще ни го продава, а не да ни го подарява !
България щеше да получава стотинки от тези милиарди, а и като им го дадем на концесия за 100 години, ще попитам Борисов къде са националните интереси?

Минахме Април, минахме и Май и какво стана освен диферикационни лъжи и елементарен популизъм !
Време е да изпратим шейхът в затвора, но и да избяга в пустинята при неговите хора дето им продаваха оръжие и цигари, и всякакви синтетични химикали !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.