Вижте колко са откраднатите милиарди по времето на управлението на Борисов

Вижте колко са откраднатите милиарди по времето на управлението на Борисов

Над 24 млрд. долара по времето на Борисов от България! Над 24 млрд. долара са изнесени нелегално от България за 10 години!

Над 24 млрд. долара са били изнесени незаконно от България за периода между 2004 и 2013 г. Това показва последният доклад на организацията Глобален финансов интегритет (GFI).  По размер на тези финансови потоци, страната ни е на 47-о място от общо 149 развиващи се държави със среден годишен размер на изнесените нелегално суми от 2,477 млрд. долара.

От европейските държави пред нашата страна са Руската федерация, която е на второ място с крупната сума от над 104 млрд. долара годишно, както и Турция (12-о място), Украйна (14-то), Полша (20-о), Беларус (21-о), Унгария (25-о), Сърбия (35-о), Румъния (39-о) и Хърватия (40-о).

Данните от доклада показват, че най-много пари са се изнасяли незаконно зад граница в периода преди Световната финансова криза. Така е и в България: През 2007 г. и 2008 г. нелегалните финансови потоци от страната се изчисляват на съответно 4,641 млрд. долара и 5,358 млрд. долара.
Източник: www.banker.bg/

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим, че това са засечените пари от банкови транзакции! Милиардите от трафик на наркотици, от продажба на оръжие както и контрабанда на цигари,алкохол и петролни продукти като добавим и стотиците милиони от усвояване на Евро проекти и рекетът на ГЕРБ върху Българските фирми за данъкът спокойствие ! И тук трябва да добавим трафикът на културни ценности ! Милиардите, който изтичат от страната ни стават значително повече! За който само един Бойко знае колко са ! Разграбването на страната ни и грабежът на Българският Народ си има своят цифров еквивалент !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.