Груба Турска провокация завършила със стрелба от Русия

Груба Турска провокация завършила със стрелба от Русия

Русия нападна Турция!

Екипажът на руския стражеви кораб „Сметливий“ е открил огън със стрелково оръжие, за да избегне сблъсък с провокация от турски риболовен кораб в Егейско море, гръмнаха световните агенции.

От пресцентъра на на министерството на отбраната на Русия вахтената служба на пусналия котва на 22 км от гръцкия остров Лемнос „Сметливий“  споделят, че са забелязали на около 1 000 метра от тях, преминаващ турски плавателен съд. Те са се опитали да установят контакт по радиото с него, но никой не отговорил на него. Турците не отговорили и на светлинните сигнали.

Efekt 2

Поради тази причина на разстояние от 600 метра, е бил открит огън срещу турския траулер, за да се избегне сблъсък между двата плавателни съда. Веднага след това турците сменили курса и преминали на разстояние от 540 метра от тях. Веднага след това пък турското пресаташе, е бил повикан при заместник-министъра на отбраната в Русия Анатолий Антонов.
Източник: bgnews168.com/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.