Вижте премиерът на Българистан Бойко Борисов написа Булгаристан и се подписа под това

Вижте премиерът на Българистан Бойко Борисов написа Булгаристан и се подписа под това

На визитата си в Турция премиерът на Булгаристан Бойко Ефенди

Освен че поздрави на така нареченият език в България “Майчен” армията, която не дай се боже някой ден може да ни окупира ! Но досущ като Местан проговори турски език! България я написал като ” Булгаристан ”.На Кемал Ататюрк посвещение пише – ”Най-добрият приятел на България” ! Чудим се да не би да има някаква надпревара между ДПС и ГЕРБ кой по вече може да се гаври и унижава Българската чест и достойнство ? Този, Кемал Ататюрк който изкла десетки хиляди Българи в Одринска Тракия през 1913 година. И до днес Турция ни дължи 10 милиарда за имотите на Човеците, които никога няма да плати. Няма да плати, защото си е напазарувала няколко поколения политици като тези който ни управляват, та кой ще потърси сметка на господарят си кой?

Гледайте Видеото :

Efekt 2

Ние от Blife.eu: На пръв поглед това си е чиста визита, но ако се забележат детайлите ще видите, че това е засвидетелстване на уважение пред господарят си! Ще припомним, че такова уважение към Българската Армия, Борис в показа като се яви пред тях по фланелка //Извиняваме се на читателите, който симпатизират на ГЕРБ, но сме възмутени от случващото се в Българската армия и Държавата ни!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator