Башар ал-Асад +Видео

Башар ал-Асад +Видео

Башар ал-Асад yмерена опозиция не съществува

Башар ал-Асад хвърли бомбата: Лидерите на „Ислямска държава” са европейци
По данни на сирийското разузнаване повечето от тях идвали от богатите и добре устроени държави в Северна Европа. Президентът на Сирия Башар ал-Асад заяви, че основните лидери на терористите от „Ислямска държава” са европейци, съобщи агенция САНА, цитирана от Reuters. На въпрос на иранските журналисти „Какво би искал да предаде на държавите, поддържащи тероризма”, сирийският президент разкри тази информация, като се позова на данни от разузнаването си. „Повечето от бойците, които воюват за „Ислямска държава” са мюсюлмани и идват преимуществено от арабските страни, но лидерите им са от Европа, особено от северната част на континента, където има богати и добре развити общества”, каза Башар ал-Асад.
/ Превод и редакция: БЛИЦ blitz.bg. Ето интервюто дадено на Башар ал-Асад пред Би Би Си преведено на Български !

Efekt 2

Тук той акцентира, че има инвазия на терористи от други държави . Той споменава че е търсен диалог с терористите. Той говори за много застреляни полицай по времето на така наречените демократични протести, дали са били мирни или са търсене и нагнетяване на напрежение диктувано от външни сили можем само да предполагаме ? Умерената опозиция не съществува, тя е фантазия казва Башар ал-Асад – тя просто не съществува!
Башар ал-Асад +Видео

Между другото и Лавров попита къде е умерената опозиция в Сирия може би защото Руските военни още не са я видели ? Само Обама говори за това може би защото още не са я създали ! Башар ал-Асад за Америка не можем да се съюзим със страна която поддържа тероризма ! Башар ал-Асад казва директно за Американските заявки той да се махне, че Сириското правителство не иска да е марионетка дали не е време и Българското да каже така ? Той говори за своята страна че иска да е независима и да работи за своите интереси нещо което не забелязваме в нашата република – защо ли ! Да работиш за интересите на Америка означава да работиш срещу своите интереси ! На въпроса, че американски самолети кръстосват небето над Сирия и дали не разговаряте с тях Башар ал-Асад казва, че те не разговарят с никого освен ако не е марионетка ! Да си спомним Рожен и Американските самолети в България, значи ли че правителството на Бойко Борисов е марионетно, въпрос на който всеки трябва сам да си отговори ?

Ние от Blife.eu ще оставим коментарите на Вас! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator