Внимание! Териториални претенции към България!

Внимание! Териториални претенции към България!
Внимание! Териториални претенции към България!

Представители на терористите от Сирийската свободна армия, прочула се с кланетата над цивилни, прояви на канибализъм и различни зверства, поискаха българската държава да им подари села в Югоизточна България.

Това заяви пред Нова телевизия представителя на терористичната групировка – Осама Башир. Според него на „бежанците” идващи от Сирия трябвало да бъдат предоставени обезлюдени села в Странджа. Много любопитен избор – населените пунктове са точно в границите на Ислямската дъга и в съседство с Турция. Между другото, именно ислямският режим на Ердоган е един от основните спонсори на тази терористична групировка.

Съвсем основателно можем да предположим, че тези искания са напълно съгласувани и с неоосманистите в Турция. Ако подобно безумие бъде допуснато, това означава, че ще бъдат създадени анклави на радикални ислямисти, които в съвсем близко бъдеще могат да поведат въоръжена борба срещу народа ни.

Efekt 2

Нужно е незабавно затваряне на границата ни и експулсиране на всички нелегални имигранти обратно към държавите, от които са дошли. Като потенциална заплаха за националната ни сигурност трябва да се приемат дори жени и деца. Последното може да изглежда като твърде крайно на пръв поглед, но ситуацията го налага. Ще припомним само, че ислямистка камикадзе взриви вчера автобуса в руския град Волгоград. Трябва да си припомним и че джихадистите в Сирия вербуват 11-12 годишни деца, които веднъж промити от терористите, започват да извършват зверства.

Крайно необходимо е в най-кратки срокове да се вземат крути мерки срещу имигрантите – в противен случай България ще се превърне в поредното бойно поле на световния джихад.

Източник: bgns.net

Ние от Blife.eu питаме нашето правителство ще позволи ли това да се случи ?
Или това е част от сценарият за откъсване на територия от страна на Турция от република България!
Тези довчерашни главорези утре ще размахат пръст и ще обявят, че ние сме неверници и ще трябва да напуснем България, защото ходим по земите на АЛАХ, а според техните надъхани глави АЛАХ е навсякъде !

Защо такива крайно радикални елементи им се позволява дори да си помислят, че това ще стане !
Защото явно това е политика на правителството за откъсване на определени територии от България и да бъдат приобщени към Турция, ами ако тази нова Турция с Диктаторът Ердоган и с втората по големина модерно въоръжена армия в НАТО реши със своите приятели от „Ислямска държава“ да поиска цяла България кой може да я спре?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.