Войната е на две клишета

142yjb9


Сащ не забелязват как техният модел на управление като създаване на хаос и войни в целият свят ги поставя в ъгълът на световната сцена !
Контролът над банковата система и златни резерви както и климатичните им оръжия, многото пръснати бази, влиянието им на борсите и стотиците инструменти за контрол и поставяне в зависимост в името на това навсякъде да са водещи и да изсмукват благата на чуждите територии ги направи най-мразените по света !

И в същото време издига Русия на един пиедестал на който те не могат вече да бъдат !

Сблъсъкът на две клишета е много и в този случай римското правило при янките „разделяй владей“ и днешното „приятелят на моят приятел е и мой приятел, врагът на моят приятел е мой враг и врагът на моят враг е мой приятел“ отваря вратите на Путин по целият свят !

Efekt 2

И ако най-големият ресурс на янките е напечатаните хартийки с който можеш да си купиш много материални блага, а то ресурсът на Русия е друг – огромните залежи на всякакви суровини да именно суровините от който се произвеждат тези материални блага !
Политиката на правене на войни направи политиката на Русия правене на мир и така Путин се превърна в любимец на целият свят !
А както казват старите хора човек си идва с името и Владимир Путин си идва с името владее мирът !

Кой са на страната на Русия ли – Китай ,Индия,Бразилия, а само в тези държави от огромният списък са генерирани повече хора повече индустриална мощ от колкото няколко Америки няма да могат да имат ! Какво означава Обама ние не знаем, но се римува добре с да е….. неговата мама!
Кой е бял и кой е черен в делата си ?

Накрая историята ще покаже кой е верният отговор, но за жалост ние ще платим цената за да видят децата ни отговорът на този въпрос, който и ние знаем и сега !
Истината е, че не всичко е черно и бяло в светът и винаги отговорът се крие някъде по средата там в сивото !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.