Война между Русия и Турция е неизбежна! Ролята и мястото на България в нея!

Война между Русия и Турция е неизбежна! Ролята и мястото на България в нея!

Ще има ли война между Русия и Турция ?  Отговорът е ДА!

Няма как да има помирение, защото и двете страни не го искат ! От една страна Турция, която е портата през която ислямът нахлу към Европа по заповед и сценарий на САЩ! Анализите сочат, че Ердоган и семейството му са замесени в всичко сиво за което можете да се сетите и рейтингът му почти е стопен и единственият начин да остане на върхът е да стане военен диктатор, който зад завесата на войната да елиминира всички, който му пречат !

Да не забравяме че турската армия е три пъти по-малка във всички отношения в съизмерване с Руската!Което означава, че интересите на САЩ трябва да бъдат защитени на всяка цена, дори с цената на кръвта на турският народ!

Efekt 2

От друга страна Русия няма как да се помири с Турция, защото Турция вече обяви война на Русия със свалянето на руският самолет ! Целият руски народ е вперил очи в Путин какво ще направи! Ако Путин тръгне по пътят на компромисът това е унижение за цяла Русия!

Медийните машини и на двете страни денонощно облъчват и променят общественото мнение в посока патриотизъм, дълг или на кратко Война ! Истината е, че САЩ направиха така, че Путин трябва да защити честа на Русия ! И той ще го направи по начин по който само Руснаците могат „Ставай страна агромная” ! Сценарият и ролите в него са предвидими – Путин спасителят на християните и от друга страна ислямът!

Ние като съседи на Турция трябва да се притесняваме за много неща! На първо място започна завръщането на Българските турци с двойно гражданство по родните им места. Автобусите идват всеки ден, а медиите мълчат за това ! Официални визити на Турското правителство зачестяват с искане от нашето правителство да застане на страната на Турция под натиска на САЩ и на масонските ложи, който са на подчинение на Турските масони ! Някой задава ли си въпроса при евентуални военни действия в Турция какъв ще е потокът към България – милиони ще ни залеят!

А когато се преместят милиони турци в България те ще донесат и войната с тях! Тук пък ще им помагат техните мюсюлмански братя (джихадисти), който предвидливо ни изпратиха пак от Турция ! Така наречените спящи клетки, който чакат да бъдат активирани и да посеят тероризмът за който са обучавани в лагерите финансирани от САЩ ! Нямаме армия и няма кой да се изпъчи и да затвори границата ни с Турция и да запази суверенитетът на България!

Някой ще каже има Американски бази в България и те ще ни защитят ! Тези танкове са за Вас драги ми Българи, САЩ ще защитят техните интереси, а техните интереси са Русия да бъде в много войни и една от бъдещите горещи точки е тази! Така по американски сценарии най-лесната окупация на една държава е мигрантска вълна, а другото е лесно !

Ние от Blife.eu силно се надяваме този сценарий да е силно сбъркан! Истинският въпрос е след петстотин години робство на коя страна ще застане Българският народ – на страната на Новите стари поробители или на страната на новите стари спасители ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.