Време е за Християнско обединение

Време е за Християнско обединение

Ислямизирането на Европа не е от вчера просто сегашните мащаби са кулминацията преди кървавият край!

Искаме да Ви припомним един случай през септември 2008 г. в Кьолн избухнаха масови сблъсъци между привържениците и противниците на строителството на джамия с минарета, високи 55 метра. Няколко десетки граждани обединени под лозунга “Да спрем ислямизацията!”

Тези граждани бяха посочили място за своят протест и митинг с разрешение на властите и общината, НО те не можаха да достигнат дори до мястото посочено от тях ! Защо ли ? Защото им попречи тълпа от 40 хиляди души – леви радикали, които бяха изпълнили центъра на града и протестираха на свой ред срещу анти-ислямския протест. Левите се държаха твърде агресивно и заплашително – техни жертви станаха 15 ранени полицаи. Някои немски вестници писаха тогава, че денят, когато тълпа агресивни леви принудиха властите да забранят мирната протестна демонстрация, се превърна в ден на поражение за демокрацията.

Efekt 2

Най-интересното беше, че сблъсъкът в Кьолн не беше конфликт между ислямисти и християни. По време на кьолнските събития етнически немци – леви атеисти, биеха етнически немци – десни атеисти. Аналитичните звена бяха информирали политическите централи и правителствата знаеха много точно и ясно какво се случва но те си затвориха очите тогава! На 3 юни 2012 г. в Хамбург около хиляда “десни” излязоха на марш против мултикултурализма и толерантността. На акцията в протест срещу този марш се събраха обаче 10 пъти повече демонстранти! Затвориха си очите и за това което се случва в Хамбург !

През 2015г. на 29 юни когато хиляди африканци нападнаха Евротунела под Ламанша с цел нелегално проникване от Франция в Англия, избухват вече стихийни протести, които показаха.че политическото говорене не е ефективно и политиците не са готови да реагират адекватно в такава среда!Между впрочем това е хаосът той не се подчинява на математически уравнения и не почива на геометрични формули нито на законите на физиката ! Америка знае, че нито един от Европейските лидери не може да се справи с агресивната тълпа, освен ХИТЛЕР но той не е ЖИВ!

Европейският съюз издигна на пиедестал една политическа коректност наречена толерантност и именно тя отключи вратите на ада. Именно капиталите инвестирани от Соросоидните фондации подкрепиха това политическо говорене с медии и кампании и всички средства за политическо влияние и облъчване на всички нас !

В България има една политическа партия, която с дългогодишно говорена на тема толерантност се окопа във властта!Тази партия е прокарала свой партийни членове на всички нива от най-долното до най-горното на управление на властта! След като предстой поредният сблъсък на цивилизациите в световен мащаб след като предстой едно разделение на Християни и мюсюлмани тази партия каква роля и какви задачи ще има в България поставени и от Ердоган за прекрояването на световната религиозна карта?

Ние от Blife.eu ще попитаме не е ли време за едно Християнско обединение за спасение!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.