Все повече католически енории се вливат в редиците на Православната Църква

В името на Бог !
В името на Бог !

През последните няколко месеца, лидерът на независим движение църква, “Католическата църква на Изтока”, бившият архиепископ Ramsey Musallam направи поразително смяна – той превежда цялата си движение (60 енории) в Руската православна църква !

byvshiy_arhiepiskop_ramzi_musallam
Бившият архиепископ бе приет от православната църква и е ръкоположен за дякон, а след това един свещеник от митрополит Иларион ! Вече той е монах Илия. Отец Илия е израснал в Скрантън, Пенсилвания, член на общността на Полската национална Католическата църква, който е ръкоположен за свещеник.
Започналият православен катехизис последвано от приемането на каноничната православна църква в свещеничеството и миряните на Католическата църква на Изтока. Очаква се, че това ще бъде дълъг и сложен процес, който обаче ще донесе изобилие плодове. Вече са преминали редица енории в Православната църква на св. Ирина в Pittston, Пенсилвания, църквата на Св Анна в Potstville, Пенсилвания и църквата на Св Brand в Милфорд, Кънектикът.
Ние сме щастливи да приеме тези хора и да им помогне във всичко, което те могат да се интегрират в обществото на Православната църква.
Да благодарим на Бога за това, което Той даде на Отец Илия и неговата вяра към Православието!
За това предадоха от Руската пролет !

Ние от Blife.eu питаме дойде ли време за Християнско обединение ?
Дойде ли време под натискът на настъпващият ислям с неговите жестоки закони и методи за насилствено подчинение на хората по света застанем на страната на нашият единствен Бог Исус Христос и да спасим вярата ни ?
Време е да се загърбят всички различия и да се спасява не само материалният свят, а и духовният !
Време е за Християнско обединение В името на Отца, Синъ и Светият Дух за да пребъдем !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.