Втори Батак ли чакате ?

Втори Батак ли чакате ?

АХМЕД МУСА: МОЯТА МИСИЯ Е ДА ПОТУРЧА БЪЛГАРИТЕ! ЩЕ РЕЖА ГЛАВИТЕ НА ГЯУРИТЕ!?

Сред кадрите, които е използвал Ахмед Муса в проповедите си, е имало кадри с рязане на човешки глави, както и на крайници с моторни резачки.

В проповедите си Ахмед Муса говори за „Ислямска държава“ и задълженията на мюсюлманските братя за налагането на крайна цел – халифат в световен мащаб.

Efekt 2

Муса казал, че неговата мисия е България да стане първата европейска държава, присъединена към световния халифат.

Втората щяла да бъде Испания.

И да я последва цяла Европа.

Според мераците на Муса, до 2020 г. цялата планета трябвало да бъде под ръководството на групировката „Ислямска държава”.

Що се отнася до единствената жена в групировката – Александрина Ангелова, тя излъгала пред следствието, че случайно попаднала на квартира с майката на Ахмед Муса и отново случайно при нея видяла джихадистката литература, която започнала да превежда на български.

Оказа се, че тя лъже безобразно и няма нищо случайно.

Александрина Ангелова се оказа жената, която от дълги години живее на семейни начала с имама на с. Старцево и навсякъде ходела с бурка.

Александрина Ангелова все още е в ареста, докато имаминът от Старцево, с когото дели едно легло, първо беше задържан, но сетне бе освободен.

Самата Александрина е единствената грамотна от джихадистката група.

Другите не можели да четат и пишат на български език.

Самият Ахмед Муса е с основно образование.
Статията е публикувана в: webnovinar.com/ , които се позовават на bez-cenzura.com

Ние от Blife.eu питаме защо държавата мълчи ? Защо незаконната джамия още оглася Пазарджик денонощно ? Защо се бавят делата а истинските лидери на ИД са на свобода ? Има ли изобщо воля за борба с радикалният ислям от страна на правителството или се цели размиването на народният гняв по темата ! Същите наши Циг@ни, който живеят на изходът на Пазарджик по посока Пловдив са празнували атентатите във Франция със силна музика и викове Алах Акбар, а полицията е била предизвестена, но какво от това ! Напротив местните медии и журналисти са били предупредени да не отразяват това за да не се нагнетявало омраза ! Какво чака правителството, че не се намества подобаващо, втори Батак ли чакате ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.