Атентат в Москва

Атентат в Москва

Взрив на самоделно бомбено устройство е избухнал на спирка на обществения транспорт в Москва, съобщава ТАСС

“На една от спирките на обществения транспорт в Москва е избухнало взривно устройство, при което са ранени трима души. На мястото на инцидента са изпратени екипи на Спешна помощ и бригади спасители”, съобщи източник от правоохранителните органи.

От полицията уточняват, че инцидентът е станал близо до дом №19 на улица “Покровка”. Разследва се версията за атентат на ислямистки терористи.

Efekt 2

“По предварителни сведения, причината за взрива на автобусната спирка може да е била самоделна бомба, хвърлена от преминаващ автомобил или от прозореца на многоетажен блок. В резултат от избитите стъкла на мястото на инцидента наранявания са получили трима души. Следствено-оперативна група работи по изясняване на причините за произшествието. В ход е операция за издирването и залавянето на терористите”, съобщиха от министерството на вътрешните работи на Русия.
Източник:  www.cross.bg/

Ние от Blife.eu ще добавим,че от тероризмът страдат само мирните жители! Това е една извратена война между терористи и правителства и техните политики, но на практика терористите не взривяват правителствени сгради, а автобусни спирки и метра ЗАЩО ?

На практика когато едно правителство прекара лош закон народът си пати! Когато едно правителство има лоша данъчна политика пак народът си пати ! Когато правителството има слаб рейтинг и инвеститорите не го предпочитат пак народът си пати! Абе ако се замислите всичко за което правителството греши народът плаща!

Ако тероризмът е извратена форма на болно съзнание с което се прокарват неприемливи политики то на правителствата са по-вредни! Прокарват вредни политики свързани със здравето, свързани с храната и с образованието на народът си! Кой взима повече жертви преценете Вие! Вие сте истинските жертви на тероризма и на грешните политики на антитероризма!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.