Грози ли я България Косовски сценарии

Грози ли я България Косовски сценарии

Грози ли я България Косовски сценарии

Вижте какво написа на стената си :Stoyan Julev

Efekt 2

При съществуващата реална заплаха от страна на Турция и доста силната й агентура у нас, възраждането на този проект-Петролопровода Бургас Александропулос- може да стане истинската гаранция за неприкосновеността на нашата територия с мощната Руска защита. Русия вижда заплахата за ограничаване на петролния поток през Дарданелите и сега петролопровода е още по-важен за нея. А той може да бъде непрестъпната преграда за неоосманските амбиции на Ердоган и Девутоглу.
От никъде другаде не може да се се разчита за наша защита – натовските ни съюзници ще намерят мотиви да оправдаят една турска агресия. Можем да очакваме един “косовски сценарии”
Това е истината, която трябва да видим всички българи ако не сме слепци.
Южен поток е друга, но не толкова реалистична, за сега, опция, нито т.н. хъб Балкан.
Турция е в процес да загуби битката срещу автономията на кюрдите и това ще я направи още по-голяма заплаха като агресор в направление България. Трендовете са ясни и времето е важен фактор за действие или бездействие.
Загубата на нашата собствена защита на въздушното ни пространство е една стъпка в тази посока.
Бездействието на управляващите за осигуряване националната ни сигурност би била престъпление.

ededede
Прави впечатление един от коментарите:
Запрян Запрянов Дано премиерът проумее това и предприеме действия в интерес на страната ни! Той има коз за провокиране на ЕС: отваряне границата и бежанската вълна към Западна Европа – срещу съгласието на ЕС за “Бургас – Александруполис”. Иска се малко смелост срещу “началниците”…
Нашите две мнения се препокриват за което вече писахме тукВИЖ ТУК

Ние от blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.