Да бъдем или да не бъдем?

Да бъдем или да не бъдем?

Да бъдем или да не бъдем?
Всеки сам решава да бъдем или да не бъдем, но всяко решение носи своето последствие!
Последствие за нашите деца, а те няма правото на избор! Позволяваме да ги имунизират с ваксини с живак!
Позволяваме да ги хранят с храни с флоириди! Позволяваме да ги хранят с ГМО и всякакви боклуци с неясно съдържание!

Пръскат ни със самолети с какви ли не болести и отрови, а те дишат ли, дишат милите!
Занижена училищна програма, в която от онова време нищо не остана! Какво им говорят и на какво ги учат ми кажете – на толерантност и на неотрицание, на джендърство и съвкупления помежду им на чалга и на агресия?

Модното като модел на подражания се налага като нормалност да изглеждат като проститутки и наркопласьори, да се правят на курви и гангстери, а това ли е стереотип на новият демократичен елит?
Според статистиката две от три деца са болни, а според друга такава над 44% са неграмотни дори да прочетат листовка на медикамент, което на практика ги прави опасни за себе си и другите дори !

Efekt 2

Облъчвани, зомбирани, омайвани, дрогирани, затъпели и планирано опростели това е новата ера на информация и дигитализация!
Това не са човешки същества, това е една болна биомаса за която ние сме виновни, че сме я създали и не сме я поверили на държавата и училищата без контрол без дори и намек за спор!
Децата – те са цветята на нашето време, но уви позволили сме да бъдат трансформирани в нещо друго не и в човеци, не и в нормални същества!
Кой е виновен за това?

Да бъдем или да не бъдем всеки сам решава, но те си нямат и на представа, че изборът е направен вместо тях от мен, от теб и от правителството на раздора без да оставяме след нас хора !

Да бъдем, не няма, да ни бъде след едно две поколения България изчезва от карта наречена Европа и за всичко това сме виновни ние, че го позволихме да се случи да ни затрият като народ, като нация, като ни пробутаха тази извратена Демокрация!
Време е да изхвърлим боклука от властта, защото боклука така ни нареди, че изхвърли децата ни да се скитат по чужбина немили-недраги, а нас кучета ни яли!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.