Делян Пеевски – “Знам кой предизвика катастрофата ми и това е Николай Бареков”

Делян Пеевски за първи път проговори за катастрофата, вследствие на която беше близо един ден в кома с опасност за живота. Официалното твърдение на МВР в първия ден бе, че катастрофата е била, тъй като Пеевски е консумирал алкохол, но самия политик признава, че много хора са желали смъртта му и се разкайва за постъпките си. Заедно с това Делян Пеевски добави на официалната пресконференция, че виновника за катастрофата е Бареков, който се е самозабравил в опитите си да превзема общественото мнение и политическата сцена.

“Знам кой предизвика катастрофата и това е Николай Бареков. Аз съм от хората, които говорят с истинските им имена и смятам да търся отговорност от виновника по съдебен ред!”

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2