Бареков се нахвърли върху Би Ти Ви

Бареков за пореден път влезе в ролята на съдник и месия, но този път не се “задоволи” само с манипулирането на общественото мнение, но също така реши да се намеси в работата на медиите и по точно на националната телевизия Би Ти Ви.

“Искам да задам няколко важни въпроса на изпълнителния директор на Би Ти Ви Павел Станчев, на миноритарния собственик в медията Красимир Гергов и на Люба Ризова – защо ме цензурират. Явно Люба Ризова има личен проблем с мен и се фрустрирала, защото Би Ти Ви води целенасочена кампания срещу мен!”. Това заяви наскоро пред ПИК Николай Бареков.

Нотациите на ексжурналиста не свършват до тук, защото днес той официално обяви, че Би Ти Ви е курвата на Бойко и неговата политика, стараейки се по този начин да наклони везните в своя полза и падащия вот на доверие към себе си.

Efekt 2

Вие сами преценете дали този настървен и “гладен” за скандали човек има място в политиката ни или не…?

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.