Първата преобърната къща в света /Снимки/

preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-1

Едва ли има човек, който да не се впечатли от архитектурата на това здание и да не ахне при вида на снимката. А сега ще можете да видите още по-ярки снимки, но нека в началото да се запознаем по-отблизо с тази атрактивна къща. Това е туристическа атракция, която е разположена в центъра на Москва в изложбения център All Rusia.

Всъщност това не е първата такава къща, но определено тази е най-интересната и впечатляваща, както отвън, така и отвътре. Архитектите, които са сътворили това чудо на архитектурата са се вдъхновили от други подобни проекти, при които също всичко е било в буквален смисъл с краката надолу.

Efekt 2

Туристите, които са успели да посетят тази удивителна къща споделят, че преживяването е сравнимо като това да се возиш на влакче на ужасите. В къщата всичко е наопаки и усещането наистина е несравнимо. Посетителите на архитектурното чудо се разхождат в буквален смисъл на думата по тавана, което няма как да изживеете, ако живеете в своята обикновена къща. Ето и още снимки, за да разгледаме заедно атракцията и отвътре.

preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-2

preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-4

preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-3

preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-5

preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-8

preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-7

preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-6

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.