Демографските проблеми стават Християнски! Баба Вида пада!

Демографските проблеми стават Християнски! Баба Вида пада!

ГЕРБ ЩЕ ВКАРАТ НАД 24 ХИЛ. БЕЖАНЦИ ВЪВ ВИДИН

През последните няколко дни, паралелно с местните избори и еуфорията покрай „голямата победа“ на ГЕРБ, в медийното пространство и интернет се завъртя информацията за участието на премиера Бойко Борисов в извънредното заседание на Европейския съвет в Брюксел. Там Борисов заяви, че очаква над 1000000 емигранти да преминат през територията на България. Въпреки, че по думите му условията за прием на бежанци у нас не са такива, каквито трябва да бъдат и въпреки стотиците хиляди роми, които се хранят от социалните фондове и живеят на територията на България, бежанци от Сирия ще се настанят със сигурност в нашите градове. Това става ясно от т.нар. Дъблински регламент и от още един факт, който се криеше умело от медиите до сега.

След участието на Борисов в извънредното заседание на Европейския съвет, той и германския канцлер Ангела Меркел са провели политическа среща свързана с бежанската обстановка в Европа. На нея, българският премиер е подписал тайно споразумение за сътрудничество между България и Германия за справяне с бежанската криза. Става въпрос за настаняване на бежанци в предварително определени региони в България. С подписаното от Борисов споразумение е определен и броят бежанци за всеки регион, в зависимост от демографското му значение.

В най-бедната Видинска област ще бъдат населени над 24 хил. бежанци. От документа става ясна и причината – обезлюдяването на северозапада и спешната нужда от демографски растеж. Или по-просто казано, управляващите са решили да напълнят Видин с бежанци и по този начин да „решат“ проблеми с обезлюдяването на северозапада. Как обаче е решено да стане разпределението на сирийските бежанци у нас?
Източник: hotnews24blog.wordpress.com/2015/

Efekt 2

Ние от Blife.eu питаме: Не виждате ли как град по град като крепости падат се превземат територии в България!Това ли е цената ГЕРБ да са във властта – да ни презаселят и така да ни претопят?Спите ли ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.