Китай предупреди САЩ за възможна война !

Китай предупреди САЩ за възможна война !

Пекин предупреди САЩ за риск от начало на война в Южнокитайско море

По информация на агенция Ройтерс, командващият военноморските сили на Китайската народна република адмирал У Шенли съобщи в хода на телеконференция на свои американски колеги за това, че действията на ВМС на САЩ може да провокират искрата на войната. У Шенли определи действията на САЩ като „опасни и провокативни”.

По думите на адмирала, тази тактика сериозно повишава риска от развой на събитията, който не подлежи на контрол. При тези условия дори и най-незначителния инцидент може да доведе до началото на военни действия.

Efekt 2

Агенцията съобщава, че представители на военните ведомства са признали ръста в напрежението в региона и са се споразумели да проведат съвместни консултации за решаване на проблемите. Това бе публикувано в руската преса!
Източник: abnews.ru/2015/

Ние от Blife.eu питаме защо Америка създава горещи точки и напрежение нима има такава нужда от Война на всяка цена където и да е ? Но да предизвиква и Китай и Русия не е ли меко казано глупаво ! И кой ще плаща тази глупост ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.