Децата ни вехнат като цветя без грижа

Децата ни вехнат като цветя без грижа
Децата ни вехнат като цветя без грижа

Вижте какво се случва с децата ни !
Истината е ужасяваща, а статистиката умопомрачителна !

Правителството си затваря очите, а който премине през адът и се бори може да бъде наречен дори и „куха лейка“! Увредени новородени или управляващи с увредени мозъци ? Всяка година 15 милиона деца в света се раждат преждевременно.

Половин милион от тях са в Европа. 6000 са в България. Липсва адекватна стратегия или това е някакъв вид умишлено нехайство !
Над 6000 семейства всяка година се сблъскват с този проблем явна незаинтересованост на Властта !
Проблемът е с родителите и преждевременно родените деца да могат да получат комплексна грижа от специалисти, защото докато случаите на недоносени бебета у нас растат, специалистите намаляват с всяка изминала година.

Друг проблем е и липсата на линейка със специална апаратура, пригодена за нуждите на новородените, а в повечето случай първите минути са най-важните за бъдещото развитие на новороденото !

Efekt 2

Все още няма и единен регистър на недоносените деца, който да събира цялата им история и да улеснява лечението им във времето.

Въпреки трудностите по пътя обаче Виолета е убедена, че най-големите герои всъщност се оказват най-малките. Но докато държавата или по-точно тези, които управляват държавата ни делят на първо и второ качество хора и ни делят на добър и лош материал, десетки хиляди родители всяка година и техните семейства ще бъдат жигосани с този наистина голям проблем, които ще подложи на изпитания родителите !

Време е да се вземат спешни мерки с този огромен проблем !

Пръскат ни със самолети, бомби с обеднен уран се изсипваха в Сърбия и всичко дойде у нас по Дунава ! Тровят ни през храни и ваксини, през вода и въздух и накрая сме подложени под огромен стрес, а държавата се държи с нас все едно сме в нацистка Германия и ни разделя на добър и лош материал!

Това е изтребление на собствената ни нация с огромна доза лицемерие и безотговорно поведение !

Защо позволявам, защо ставаме безмълвени съучастници на това ?
Време е за спешни мерки, децата ни вехнат като цветя, а ни само си съчувстваме вместо да принудим държавата да си изпълни най-първото задължение, а именно грижата за своето население !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.