“ Джабхат ан-Нусра ” към Владимир Путин: “Ще убием вас и вашите семейства!” +ВИДЕО

“Джабхат ан-Нусра” към Владимир Путин: “Ще убием вас и вашите семейства!” +ВИДЕО

Какво ли мисли по този въпрос Рамзан Кадиров за убидата към Путин и Русия?

Ал-Кайда към Русия: “Ще убием вас и вашите семейства!” (видеообръщение към Русия)
Бойците от терористичната организация “ Джабхат ан-Нусра ” записа видеообръщение към руснаците и лично към Владимир Путин.
Видеото се появи в Youtube. В него екстремистите посочват какви са целите им и какво, според тях, прави президентът на Русия.
Видеото е изгледано до момента от 2 милиона потребители на интернет. В него се казва, че десетки хиляди мюсюлмани са решили да дадат отпор на тиранина Башар Асад, който е спрял реализирането на идеята за Световен халифат. Екстремистите заявяват, че са решени да освободят света от беззаконието. Те твърдят още, че Владимир Путин е дошъл в Сирия като окупатор и иска да унищожи техните семейства, оставяйки в страната престъпна власт, която изтребва народа си.

Терористите казват, че те са посланици на Аллах, за да изчистят земята от греха. Екстремистите твърдят още, че имат намерение да се борят до край в името на мисията си и заради вярата.
Вероятно видеото е демонстрация на тяхната “невиновност” по отношение на САЩ и други държави, които са против руското военно присъствие в Сирия, за да предизвикат “големите приятели” да им помогнат и да спрат масовото ликвидиране на терористи в Сирия.

Efekt 2

В края на видеото ислямистите се обръщат към руските военни и казват, че ще убият всички тях и техните семейства, защото те пълнят земята с грях. Странно е, че във видеото няма нито един убит от тях човек, за да се демонстрира “добродушието” и “целомъдрието” на пратениците на Аллаха.
Автор: Петя Паликрушева,източник: Светът ДНЕС /The World Today


Източник: bultimes.com

Ние от Blife.eu се чудим какво ли ще стане ако спец частите на Рамзан Кадиров се срещнат с Ал-Кайда.Извинявайки се за черният хумор какви ли ще са залозите на букмейкърите за тази среща !?
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator