Днес е денят на децата, които раждат деца

Днес е денят на децата, които раждат  деца
Днес е денят на децата, които раждат деца

Да спасим децата си от разврат Защо децата раждат деца?

Време е да спасим децата си от разврат !
Някой знае ли какво става в училищата? Децата масово се вълнуват само от гаджета и разврат, 12 годишните са направо пощурели по училищата !
В масови истерии и интриги са нашите деца – коя с кого и кой с коя са им само в главите! Чалгата превзе улиците и дискотеките, порното в Интернет и примерът на мода и начин на поведение в обществото и телевизорът са основните огнища на този разврат!
Това виждат децата и това копират и няма кой да им каже, че това не е правилно, че това е лошото, защото ВСИЧКИ ТАКА ПРАВЯТ !
Това е и отговорът, който ще получите ако направите забележка! В някой начални училища учителите казват „ние ще ги пробутаме до осми клас, а после се оправяйте сами“!
И наистина родителите заети в тежкото си ежедневие за оцеляване и борбата за пари и сметки, и пак сметки и пари не виждат как губят най-ценното си, а именно децата си !

На всяка пряка дебне и по някой наркодилър, който също способства за погрешната преценка на подрастващите и техният морал, МОРАЛ ли, какво беше това ?
Това нещо, което си отиде безвъзвратно от едно друго време !
Поддържането на висок морал на обществото като мярка за ценностна система прави една нация далеч по-защитена в различни аспекти ! На пример по-здрава нация, когато младите жени са опазили девствеността си до над 18-19 години те не само са пазели честа на семейството, но и тяхното тяло е вече се развило добре и може да възпроизведе нормален и здрав плод !
Чисто енергийно също младата жена е запазила чиста генетичната информация на своят род в себе си, когато се е пазела от каквито и да е контакти с мъже !
Съществуват доказателства, че първата любов при жената е най-силна, което я прави и най-силният двигател на една дългогодишна връзка – здрав брак !
Но има и допълнителни аспекти за който малко се говори. Този ритуал на зачатие трябва да бъде с жена, която е чиста и непорочна защо ли? Истината е, че когато една жена се отдаде на някой, тя не отваря само краката си, а и чакрите и аурата си и нейното тяло поема всякакви информации, който се предават на плодът !

Efekt 2

Не само семенната течност и яйцеклетката участват в сътворението, а тук дейно участват и енергията в слюнката при целувките, също има ДНК и ред други информации за другият пол, който се предават на новият живот и той се превръща в букет от информацията на родителите и на предишните, който са правили любов с жената ! Сега децата раждат деца и самите ембриони не могат да бъдат добре развити в един не добре развит организъм !
Сега децата безконтролно са загубили девствеността си на много ранна възраст и в момичетата има закодирана и натрупана информация на много момчета и мъже, което в последствие ще Ви кажат за детето на Майка си прилича не на Баща си, защото в него има събрани много бащи !
Липсата на правила, норми и морал са тези които направиха от младите жени много сбъркан модел на подражание, загуби се и романтичната любов, а порното ги превръща в извратени създание и моделът за подражание там е огромен!
Погледнете огромният списък на категориите като всеки вид извратеност създава своите последователи и тази саможертва да опиташ от всичко в този живот е пагубният елемент в просъществуването на днешните !
И това с нахлуващите религии ще се задълбочава – Мохамед имал седем годишна съпруга и за някои етноси това е нормалност 12 годишни да са майки и ето как децата раждат деца и в България това е широка практика по гетата !

Тук е важно да отбележим, че и храните също са свързани с ранният разврат на децата ни и прекомерното използване на хормони за растеж в пилешкото и не само и натрупването на много и различни антибиотици и хормони за растеж в храните се приемат от децата ни, а техният организъм спира естественият си ритъм на растеж и започва съзряване, което също е фактор не само физически, но и психически!
Ето този фактор способства този разврат да влезе в умът на децата когато трябва да влиза там азбуката !
Истината е, че ако не се сформират спешно граждански родителски сдружения, който да участват в тези процеси и да контролират храни и и да инициират далеч по-високи нива на моралът ще загубим не едно поколение!
Ще загубим нацията си !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.