Белгийските свински опашки + СНИМКИ

Белгийските свински опашки
Белгийските свински опашки

Нито една медия не показва какво става в Белгия!
В началото на седмицата огромен митинг протест с над 60 000 души се състоя в Брюксел !

Хората там участваха на демонстрации срещу плановете за реформи в областта на труда, включително по-дълго работно време и пенсионна възраст. Улиците на Брюксел окъпани в кръв по възможно най-брутален начин протичат и срещите на протестиращите с Белгийската полиция !

Хората са разпръсвани с водни оръдия и палки, с водна струя са помитани цели вълни от протестиращите ! Това ли е онази Европа за която се борим в този Шенген ли искаме да бъдем?

Efekt 2

Това ли е онзи съвременен Брюксел, онзи Брюксел, в който се решават съдбите ни ?
Чували сме за Брюкселското зеле, но е време да Ви покажем и Брюкселските опашки !

В България бяха заловени и обезвредени така и обездвижени няколко натрапника от отрядите за защита на жените и вярата ни и случаят влезе в прокуратурата и героят Петър Низамов също бе обездвижен, но с други методи като домашен арест !

Колко Брюкселски опашки са използвани никой не може да каже, но със сигурност са много гарнирани с много кръв от палките на полицаите и за финал всичко е скрито и премито с водните оръдия в стил „хайде ще метем“!

И така десетки хиляди са пометени напълно в стандартите с демокрацията и човешките права !

И ако някой ми каже, че Българското законодателство трябва напълно да хармонира с Европейските стандарти наложени ни от Брюксел ние ще кажем, че Брюксел показват модел на репресии и диктатура, а не стандартите, който трябва да следваме !
Явно е, че моделът на полицейско насилие ще доминира като форма на комуникация между управляващите и народните маси !
Вижте Раднево и сещайте се следващият път какво ще е !

Брюксел

Брюксел

Брюксел

Брюксел

Брюксел

Брюксел
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.