Д-р Веселин СТОЯНОВ

Д-р Веселин СТОЯНОВ

Коментар на д-р Веселин СТОЯНОВ: Управниците мълчат, Ахмед Доган действа

„Такава ще бъде съдбата на всеки, който се изправя срещу интересите на България“ и „Дори да не съм жив, пак няма да позволя да направиш това, което си намислил“, – това са думите, с които Ахмед Доган се обръща към Лютви Местан в паметната си реч на 17 декември 2015 г., произнесена в Сараите в „Бояна“, пише „24 rodopi.com”.
Не е необходимо да цитираме цялото послание на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, отправено към 100-те присъстващи депутати и активисти на движението.
Той ясно казва,  че Лютви Местан се е изправил срещу интересите на България. Щом като антибългарското поведение на Местан е известно на Доган, то би трябвало да е добре известно и на българските служби. Въпросът е, дали те са докладвали, на кого и какво и защо никой от управляващите не е реагирал? Отговор на този въпрос трябва да дадат специалните служби, прокуратурата, премиерът, вътрешният, външният и военният министър. Ако те замълчат,

стигаме до заключението,

Efekt 2

че те са съучастници на Местан в неговата антибългарска дейност.

Ахмед Доган казва, че дори да не е жив, няма да позволи на Местан да извърши замисленото.
В това изречение има два много важни момента. Първо, че това което казва е толкова сериозно, че засегнатите тъмни сили могат да посегнат на живота му. Второ, че дори мъртъв, той е подготвил хора, които няма да позволят на Местан да изпълни замисленото.

От тук логичния въпрос: толкова страшно ли е замисленото от Лютви Местан, кой  и кога е трябвало да го задейства?
Безспорно е, че  става дума за националната сигурност на България. От думите на Ахмед Доган, от действията  на Лютви Местан и на турския посланик в България, от конспиративната среща на т.нар. държавен глава Росен Плевнелиев с вицепремиера на Турция в Кърджали, на която не бяха допуснати български журналисти, а само подбрани турски, от акцията на председателя на БАН Стефан Воденичаров по представяне на книгата на турския премиер, от най-високата държавна награда – орден „Стара планина“ първа степен на турския гражданин Вартоломей става ясно, че всички тези действия

не носят случаен характер, а се планират и осъществяват от Анкара.

Когато Ахмед Доган говори за „намисленото от Лютви Местан“, той има предвид намисленото от турските ръководители. Наш източник ни уверява, че планираното  „гостуване“ на турския външен министър в Кърджали, във връзка с отбелязване на годишнина от събитията по възродителния процес, на което събитие се очакват 4  до 5 хиляди мюсюлмани, е замислено да прерасне в брожение, подкрепено от турските дипломати в София, Пловдив и Бургас, както и от установили се у нас „бежанци“. При благоприятен за турската страна развой, не се изключвала и силова намеса.
Основание да вярваме на  информацията на нашия източник ни дават действията на турския посланик у нас Сюлейман Гьокче. Вчера, 23.12. той е изпратил дипломатическия си Мерцедес да вземе от дома им Лютви Местан и съпругата му  и да ги доведе в резиденцията му, където те са останали до след полунощ. Поканени са били и няколко от верните на Местан депесари. Над голяма част от депутатите на ДПС е бил оказван натиск. Лично турският посланик им е звънял и ги е заплашвал. „Дори на наши колеги им е казвал – оттук нататък табелата Капъкуле за теб е забранена“, т.е. достъпът до Турция на съответните непослушни депутати е забранен.
Още  едно основание да вярваме на информацията на нашия източник е, че Лютви Местан

има намерение да основе партия с ислямистка насоченост,
Анкара

в която да влязат 4 депутати от ДПС – Шабанали Ахмед, бивш ходжа, Хюсеин Хафъзов, който направи   от трибуната на Народното събрание и пред медиите изказване, в което заяви, че българите не заслужават собствена държава. Тези двама депутати и другите двама са влезли в листите на ДПС по личното разпореждане на турския президент Ердоган/БЛИТЦ.
Депутат от ДПС допълва: „Какво по-голямо доказателство от това, че Местан работи за чужда държава от факта, че се крие в турското посолство? Какво можем да очакваме от такъв човек?“. С Местан в турското посолство са били и 4-мата депутати. На пресконференция в Кърджали той заяви, че поддържа изказването си от трибуната на НС, с което оневини Турция за свалянето на руския бомбардировач. Той добави, че мястото на страната ни било в ЕС и НАТО (американските марионетки- б.м.), а не с Русия. Не каза само, дали възнаграждението се изплаща в турски лири или в щатски долари.
ИЗВОДИ:  Изнесените по-факти говорят за опит за извършване на преврат в България. Подготовката е налице, остава осъществяване на замисленото. Работа на българското разузнаване и контраразузнаване  е да ни информират  кой участва от българска страна в този предателски проект. Нашето издание предлага да бъдат разпитани т.нар. президент Росен Плевнелиев, премиерът Бойко Борисов, американският външен министър Митов, ДПС- депутатите, които лансират твърдението, че българите не заслужават държава.
Правителството трябва да обяви незабавно, че турският посланик е осъществил грубо вмешателство в вътрешните работи на страната ни, поради което

неговото оставане като посланик в България е нежелано.

Премиерът да информира турския си колега, че предвид настъпилите особени събития в живота на страната, идването на турския външен министър в България би създало усложнения и препоръчва то да бъде отложено за друг, по-подходящ момент. Това трябва да се направи незабавно.
Ударът, който почетният председател на ДПС Ахмед Доган нанесе по ликвидаторите на България бе неочакван както за Анкара, така и за заспала София. Явно е, че трябва да се научим да мислим трезво и да действаме светкавично. В това е спасението.

Д-р Веселин СТОЯНОВ, вестник „България без граници”
Източник: www.nabore.bg/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.