Една Българка с отворено писмо до Местан

Една Българка с отворено писмо до Местан

Как не те е срам г-н Местан?

Как не те е срам г-н Местан? Ти и твоята объркана партия да всявате омраза между съседи , съученици и приятели. Между Българските граждани, защото всеки един човек роден в България е Български гражданин, дали е християнин, мюсюлманин, католик, евангелист или каквато и религия да изповядва той е БЪЛГАРИН. Докато е с Българско поданство, той е български ПОДАНИК. И докато е такъв, е ДЛЪЖЕН да зачита и уважава ДЪРЖАВАТА си и нейните закони и ИСТОРИЯ. ДЛЪЖЕН Е ДА СЕ ГОРДЕЕ С ТОВА.АКО НЕ МУ ДОПАДА ДА СИ НАМЕРИ ДРУГА ДЪРЖАВА , в която да живее и да уважава. ТОВА ВАЖИ И ЗА ТЕБ И ОСТАНАЛИТЕ ОТ ДПС.

Откажете се от Българското си поданство и заминавайте където решите и на Добър ви час.
Ама как да се откажете, не става Нали. По добре е да си БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТ, отколкото да кандидатствате за например турско поданство. И те пък като ще ви вземат. За вас питат толкова години, чак ни омръзна, Турция да ви иска обратно, пък България да не ви дава, да не се лишим от острия ви ум и политическия и личния ви принос към държавата ни България и към Българския народ.
Там да отидете да си направите партия и нека Турските граждани да ви изберат, за да влезете в Турския парламент и там си говорете каквото си искате и каквото ви е на душата.
ВИЕ И ВАШИТЕ ДЕПУТАТИ НАЙ МАЛКОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ ОСЪДЕНИ ЗА ДЪРЖАВНА, НАЦИОНАЛНА ИЗМЯНА .УУУУУУУУУ ОТНОВО КАК НЕ ВИ Е СРАМ

Една Българка с отворено писмо до Местан

Efekt 2

Ние от Blife.eu казваме Браво на една Българка, която намери начин да извика как не Ви е срам г-н Местан ! Няма Българин в страната, който да не мисли като Вас, но за жалост малцина са хората като Вас, който имат смелостта да го кажат! Може би идеята на Местан с подкрепата на АНКАРА е да потурчат България пак и тогава няма да има смисъл да се мести ! Отговорът на нашата редакция е че петстотин години не успяхте и сега няма да успеете ! Нашите адмирации към Tatiana Gemenetzi докато има такива Българки ще я има и България ! Скъпи читатели да живее България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.