Екипът на Blife.eu ето как коментира това видео!

Екипът на Blife.eu ето как коментира това видео !

Правим уточнение че това са наши размисли и предположения!

Скъпи приятели нима всички политически партии не се управляват като такива ! Генерират доходи от субсидия използват я да строят сгради който да залагат на банки и отдават сградите под наем нима това не са действия на търговски дружества целящи да донесат финансови печалби като на фирма? Има различни ПП фирми в България някой са ЕООД други ООД! И в този ред на мисли Николай Цонев им даде урок след като са фирми нека се държат като фирми!

Защо БСП,АБВ,ДПС,ГЕРБ и АТАКА са си патентовали марката, а останалите не ? Защото мениджмънта им е слаб затова! Всички спомняме как cocacola.de пропусна да си патентова домейна и плати огромна сума . Хората занимаващи се с сайтове знаят, че www.sex.com се продаде за 13 000 000 долара и примерите са милиони ! След като си застанал да управляваш един продукт трябва да имаш и нужните качества и умения, ако не си способен на това пазарът те смазва, всеки собственик настоящ и бивш на фирма знае това ! Този казус идва да напомни, че в България има хора над закона и ако те са неспособни да направят необходимите – задължителни регистрации на даден продукт и марка първото към което посягат е промяната на закона в случая за марките ! Но ако се поразровите в историята ще видите как се правят закони ще видите, че много от законите се правят за да бъдат удобни на монополи или банки, както и на заинтересовани кръгове до законотворците ! Лидерът на партия Нова Алтернатива открехна вратата зад която се крие проблемът но управляващите не искат да се говори за това нали как ще говорят срещу тези който има плащат да правят законите удобни на тях ! Отвори и тема за размисъл как процедират власто-имащите и че уж са опоненти в смисъл те са едно цяло което се брани и защитава както казва народът „ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ” Естествено медиите са в услуга на Мафията и те няма да предадат истинското послание или истинските въпроси ! Разделяни сме на турци и българи на цигани и арменци на леви и десни на русофили и русофоби а истинското разделение е на хората и политическата мафия за едни това е клише но за други това е истината ! Скъпи приятели да не забравяме че вълците също ги хапят бълхи ! Ние пожелаваме на Николай Цонев Господ Бог да го пази, защото мафията не прощава, а той бръкна в раната като посочи къде се крие проблемът ! Друг е въпросът че вниманието и темата бе силно отклонена от акцента който трябваше да има ! Гледайте какво се избягва във видеото, а не какво се казва ?
Автор: А.Н.

Efekt 2

Статията не цели реклама, а просто да предаде правилният акцент на проблема ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.