Русия се зае да спаси светът! Започна се!

Русия се зае да спаси светът ! Започна се!

Русия се зае да спаси светът! Време е някой да сложи ред!

Руски самолети удариха Ислямска държава и убиха над 500 джихадисти…
За първи път от пристигането им в Сирия, руските ВВС нанесоха серия от въздушни удари върху позиции на талибаните от ISIS в източната част на провинция Алепо, в района на магистралата Дейр Хафер- Алепо, като същевременно части на Сирийската Арабска армия предприеха наземна атака срещу терористичната групировка.
В четвъртък сутринта, Сирийската Арабска армия съвместно с Националните сили за отбрана проведоха мощна атака срещу позиции на ISIS в Айн Сабл, в резултат на която талибаните бяха заклещени в югозападния периметър на града, разположен източно от Тал Райман и Ал-Салихия.
Поддръжката от въздуха за сирийските въоръжени сили беше не от друг, а от Руските военновъздушни сили, които според съобщенията са атакували позиции на ISIS в източната част на провинция Алепо със забележителна точност и безпощадна жестокост; освен това тези удари съставляват сефтето на Руското физическо участие в продължаващия вече четвърта година сирийски конфликт.
Руските военновъздушни сили също така са били забелязани да извършват полети над провинциите Риф Димашк, Латакия и Хама, пак в четвъртък сутринта, като се съобщава, че всичките техни самолети са се върнали обратно във военновъздушната база „Хмамият” в пристанищния град Джаблех.
Според висш офицер от Сирийската Арабска армия, тези Руски въздушни удари са били координирани със Сирийските военновъздушни сили, които на свой ред са нанесли отделно въздушни удари срещу талибаните по магистралата Ракка – Дейр ес-Зор.
Източник : gonews7

Екипът на Blife.eu Ви напомня, че:
От Вашингтон заявиха че щели да наблюдават действията на Русия !?!
Това действия ли са или ВОЙНА ?
Най-после САЩ започват да правят нещо по отношение на войната с тероризма, а именно да НАБЛЮДАВАТ!!!
Въпросът ни е дали Американските НАБЛЮДАТЕЛИ нямат опасност да попаднат под кръстосан огън в ВОЙНАТА на Русия срещу ИД?
Време е някой да сложи ред в хаосът !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.