Ще унищожа на място всеки, който заплаши Русия и Путин !

 

 

Ще унищожа на място всеки, който заплаши Русия и Путин !

Рамзан Кадиров с ужасяваща закана към касапите от ИДИЛ

Ще унищожа на място всеки, който заплаши Русия и Путин, още в мига на смъртта си той ще гори в пламъците на вечния ад Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров се закани да даде жесток отговор на терористите от Ислямска държава, които се опитаха да заплашат руския президент Владимир Путин с нова война в Кавказ. Кадиров се зарече да ги изтреби на място като гниди, изпълняващи поръчки на Запада, предаде Интерфакс. С цялата си отговорност заявявам, че всеки, комуто е хрумнало да заплаши Русия и да произнесе името на нашия президент Владимир Путин, ще бъде унищожен там, където той е направил това. Ние няма да го чакаме да седне зад щурвала на самолета, ще го отправим там, където гният неговите братя терористи Хатаб, Абу Валид и други посланици на Запада”, написа Кадиров в своя Инстаграм. Според Кадиров, фанатиците от Ислямска държава нямат никакво отношение към исляма. “Терористите от Сирия, именуващи се като Ислямска държава, се изцепиха с детинска закана да започнат война в Чечня и Кавказ. Те говорят това, което им поръчат техните покровители от западните спецслужби и затова те са откровени врагове на мюсюлманите в цял свят. Наивни хора решиха да заплашват с два самолета Чечня и цяла Русия. Те могат да седнат и в две хиляди самолета, но няма да долетят до Русия. Всички подвластни на САЩ страни обявиха санкции за Русия, но не постигнаха нищо. А тук някакви кирливи гниди са решили да се правят на велики”, пише вбесеният Кадиров. Той отбелязва, че “Русия има достойни синове, готови да изпълнят всяка заповед и да пречупят шията на всеки враг в бърлогата му, където и да се намира тя”. “Сами по себе си терористите в Сирия и Ирак не представляват нищо особено. Аз подчертавам, че те ще се разделят с живота си под изпепеляващите лъчи на слънцето в Сирия и Ирак и още в първия миг на смъртта си ще бъдат посрещнати от пламъците на вечния ад”, обяви Кадиров.

Източник : blitz.bg

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви напомня, че Рамзан Кадиров : Е верен страж и лоялността му е безгранична към Владимир Путин ! Припомняме,че Чеченският народ е известен по цял свят със своята смелост и безстрашие! Рамзан Кадиров е готов да се превърне в най-злият кошмар за ИД и това се подразбира от неговите изказвания! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.