Най-големият доставчик на оръжие на ИД може да се окаже Българското правителство според ООН

Най-големият доставчик на оръжие на ИД може да се окаже Българското правителство според ООН

Българското правителство на страната на ИД

Документ, наскоро публикуван от Службата на ООН по въпросите на разоръжаването, хвърля светлина върху оръжията, които вероятно са били купени за бунтовническите сили в Сирия или са били изпратени в Либия в разрез с ембаргото на ООН спрямо тази страна, предаде : janes.com
Документът описва оръжейните доставки, които редица страни са регистрирали през 2014 г. Най-голямо количество е било доставено от България, от която САЩ са купили 610 противотанкови ракети 9К111 „Фагот“, заедно с установка 9P151 за изстрелването им. България също така е изпратила към САЩ осем противотанкови системи 9K115 „Метис“.
Тези покупки са били направени преди САЩ официално да започнат програмата за въоръжаване и трениране на силите на Сирийската умерена опозиция, за която се смята, че на 17 септември е наела американска компания да купи противотанково въоръжение.
Ето и връзка към източника :
www.janes.com/54773

Ние от Blife.eu задаваме следните въпроси :
България ще търпи ли някакви санкции заради нарушаването на оръжейното ембарго за Сирия?
Кой носи отговорност от Българското правителство за това ?
Щом доказано правителството ни продава оръжие на терористи каква е вероятността да им продаде и тук на място в България ?Трябва ли да се страхуваме че терористи дошли като мигранти ще убиват нас с нашето оръжие ?На колко контейнера с оръжие в Сирия пише Made in Bulgaria ?
Ние от Blife.eu Ви благодари ,че сте наши читатели !
Споделяйте нашите публикации истината има право да бъде видяна !
Благодарим Ви, че сте наши читатели !

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Къчо Карамасуров

    За Нещо Когато…Където се праща, както и по ТОШОВО Време няма да получим Инфо-това е Тема ТАБУ…за НЯКОЙ , като Никой !