Епична реч на Виктор Орбан +ВИДЕО

Епична реч на Виктор Орбан +ВИДЕО

Ще Ви покажем една уникална реч на Виктор Орбан ! Скъпи читатели, това е речта на Виктор Орбан от 15 март  2015г.!

Днес тази година и сега тази реч е повече от епична. Тази реч не Ви беше показана по нито една медия. А и как да Ви я покажат, когато същите, за които Орбан говори, са се погрижили да Ви облъчват всекидневно с пропаганда, на която и Гьобелс би завидял! Забрани, забрани и пак забрани това е днес в уж свободна Европа!

Той говори за Брюксел и днес когато Европейските лидери засилват контролът над цензурата и мачкат медии повече от всякога тези думи на Виктор Орбан трябва да бъдат чути, защото той казва истината, а както ние от Blife.eu сме казвали хиляди пъти „Истината има право да бъде чута“!

Efekt 2

И както се казва в една унгарска песен: “Мечът блести по-ярко от окови на ръцете, а и ги “украсява” много по-добре”! Време е да се пробудим, време е да  погледнем истината такава каквато е и Господ Бог да бъде с нас !

Ние от Blife.eu бихме добавили, че такива политици са нужни на България повече от всякога и сега веднага, защото той е лидер, който милее за Родината си, загрижен за народът си и силно готов да брани територията си, а нашите псевдопатриоти и продажници ни заробват с бедност докато ни слагат бурките и чалмите, а ние мълчим и си траем !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.