Ето какво написа на стената си Ангел Славчев !

Ето какво написа на стената си Ангел Славчев !

Когато говориш срещу православната вяра

Подозирам, че Светият Синод колективно играе ролята на проводник на влиянието католицизма в България. Ако един нормален чувствителен български християнин постави на везните онова, което чуваме от папата, и позицията на Българския синод, излиза, че Синодът иска да накара чувствителните към човешкото страдание българи да станат католици, заяви журналистът Иво Инджев пред Нова телевизия. „Какво значи ислямизация на Европа? България планира да приеме 1200 бежанци. Как може тези хора да ислямизират страната?”, пита журналистът. Иво Инджев смята, че всяването на страхове в обществото и дехуманизирането на цяла група хора е нещо, което човечеството е преживяло. Той го сравни с портрета, с който евреите са представяни в Третия райх, за да ги намразят колективно. „Тези хора, които в момента използват този език на колективната омраза, един ден ще трябва да се извиняват, както се извиняваха след Възродителния процес. В момента разпространяват в обществото подобни страхове, както тогава се правеше с българските турци”, заяви Инджев. В извънредно обръщение от Светия синод за кризата с бежанците миналата седмица, БПЦ заяви, че правителството не трябва да допуска повече бежанци. Църквата по-скоро призовава правителството ни да лобира за мир в регионите, в които се води гражданска война. „Тези, които са дошли, ще ги приемем. Но няма да е християнско да насилваме нашите бедни българи да ги издържат. Църквата държи на справедливостта. Проблемът е, че няма да издържим на натиска“, коментира дядо Николай.
Източник : novinite.bg

Ето как Ангел Славчев коментира на стената си това изказване на Иво Инджев. Публикуваме пълният текст без редакторска намеса: Инджев, инджев … бежанците в България са много повече от 1200, но не минават през твоят апартамент в София,но ако искаш, що не вземеш няколко имигранта у вас? Нали твоят покровител в лицето на САЩ са причината тези тълпи от хора да преминават всяка граница безнаказано ?! Българската Православна Църква взе достойна позиция ! Радвам се, че все още имаме пазител на православната вяра в лицето на БПЦ, макар и всички и неволи които я сполетяват !

Efekt 2

Ето какво написа на стената си Ангел Славчев !

Ние от Blife.eu ще добавим, че с какво право някой си там ще коментира становището на Църквата! Ще прави коментар, който по-скоро е вменяване на позиция! Или пък ще умаловажава еди световен проблем като истъква че едва ли не те са само 1200 човека в България ! Този прилив на ислямска кръв във вените на майка България не е от вчера за днес и според други данни през Българската граница са преминали много десетки хиляди пришълци, а колко са останали? И църквата като духовно тяло не приема чуждо тяло в себе си ! По скоро тревожното е че се дава форум на еничарите не на патриотите ! След всяка казана Истина се казват десетки неистини докато всичко се поквари !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни. Истината има право да бъде чута . Благодарим ви !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator