ЕЮфория за домейнът (.ЕЮ) вече е в разгарът си

ЕЮфория за домейнът (.ЕЮ) вече е в разгарът си
ЕЮфория за домейнът (.ЕЮ) вече е в разгарът си

Започна трескава ЕЮфория по изкупуване на домейни (.ЕЮ)! Първо изчезнаха новинарските и на някой политически партии, такива свързани със социалните мрежи като Фейсбук и вконтакте вече са купени !
Започна трескавото разчистване на конкурентни сметки и от някой вече получихме обаждане от предприемчиви полутарикати да ни съобщят, че са запазили името на един кой си сайт от нашата медийна група !

Доста хора ще предприемат разчистване на сметки и възможни са и доста номера и прийоми на нелоялна конкуренция !
Но повечето търговци на домейни вече са напазарували каквото им трябва и ще си изпатят само по-мудните, и тези който не следят промените на пазара за домейни !

Ние от Blife.eu направихме проучване и нашите прогнози са на този етап, че ЕЮфорията ще продължи не повече от две седмици !
Прави впечатление, че това е и маркетинговият анализ и на по-големите хостинг компании, който не бързат да добавят (.ЕЮ) в техните листи !

Efekt 2

Проведохме лични разговори с лидерите в тази област в България и някой ще добавят категорията следобед други утре или вдругиден, а някой заложиха на това и седмица преди да е влязла в сила таза категория (.ЕЮ) обляха и рекламният пазар !
Според нашето проучване около 1400 са хората, който са се доверили на домейна на кирилица и то завършващи на латинското (.bg) (.net) (.com) (.name).

Прогнозите са, че и горе-долу толкова ще са и потребителите, който ще се впуснат да купуват (.ЕЮ) ! Експерти в областта казват, че е много рано да се говори за развиване на този домейн, защото всичко зависи колко хора ще го препрочетат и ако сегмента направи няколко милиона абоната то чак тогава може да се говори за интернет развитие на кирилицата !

Все пак не липсват спекуланти, който ще реализират и някакви приходи, но според хората, който търгуват с домейни от година-догодина много от тези хубави вече заети домейни ще започнат да се предлагат на ниски цени та ако са Ви изпреварили с Вашето име следете пазарите догодина Април и Май ще се предлагат на ниски цени преди да изтекат и да останат свободни !
А и ЕЮфорията ще е преминала твърдят експертите !

За това не се подавайте на изнудване и спекулации! Ако сте достатъчно търпеливи можете да успеете в това което искате, а ако сте достатъчно богати можете да го направите по-бързо !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.