Владимир Путин: Devide et impera. Oбединявай и побеждавай!

Владимир Путин: Devide et impera. Oбединявай и побеждавай!

Защо САЩ и Европа смазва патриотизмът където и да се покаже по светът ! Истината е, че ако някоя страна подържа патриотични и родолюбиви ценности в гражданите  е много голяма заплаха за световните господари !

Америка прилага старите Римски тактики  „Разделяй и владей“ („Devide et impera”). Правилото “Разделяй и владей” е било сред любимите принципи на някои римски императори. Разделяй народите, които побеждаваш, за да можеш да господстваш над тях столетия. Разделяй своите поданици, за да се страхуват от теб и да не загубиш първенството си дълго време.

Efekt 2

Разделяй враговете си, за да не се обединят срещу теб… И така това е тактиката на ЦРУ и техните централи по светът ! Но има страни, който са мощни, например Китай е много по-силна икономически и технологично и като брой население от Русия, но САЩ и НАТО не се боят от Китай !

Индия също е многолюдна и със сериозен ресурс, но тя също не е заплаха за САЩ и НАТО ! Но вижте Русия е заплаха, а защо ли? Руският народ в определени моменти се съюзява и става най-голямата сила в светът ! Съединението, единението и единоборството и успехът на тази нация е всепризнат и Великата Отечествена война го доказва! Най-големият страх на пакта е Руснаците да не кажат „за Родину”, защото кажа ли го спиране нямат! А те го казват постоянно на всеки тост с водка дори !

Владимир Путин знае това и затова страната му е пълна с паметници, правят се паради, музика, филми и всичко е патриотизъм, всичко е за народната любов към своята майчица Родина! И това прави Руснаците силна нация ! Владимир Путин знае това с разделянето на народите и използва една друга тактика по-успешна и по-съвременна !

„Обединявай и побеждавай” тази нова тактика на Владимир Путин е обратното на Американската и всички виждаме, че тя го превръща в естествен световен лидер ! Владимир Путин е уважаван и от големите икономически силни държави Китай, Бразилия и Индия работят и с доста Арабски държави ! Той е там където ЦРУ са взривили обстановката !

Тази неонова тактика си е чисто и просто най-добрият маркетингов модел за създаване на екипи и разширяване, сливане на корпорации и обединяването им ! Но САЩ и НАТО са нужни на Владимир Путин, без тях и агресията им много страни не биха имали нужда от него и от Русия !

Вижте когато Българите през Междусъюзническата или Втората Балканска война са били единни и когато съединението е правило силата, но не да му както сега България е била толкова силна, че е воювала с много страни едновременно!

Та ние също можем да бъдем родолюбци и патриоти, но ни е забранено от това проамериканско турско правителство ! Точно за това всеки ПАТРИОТИЧЕН ПОРИВ ще бъде смазван за да не пламне искрата, а тази искра може да се превърне в пламък, а той да изгори управляващите Американско турски интереси !

На България и трябва някой Виктор Орбан и истински патриотични формации, които могат да издигнат страната ни там където и мястото и когато всички кажем „България над всичко“ чак тогава ще се оправим !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.