Законът над всичко и всички!

Законът над всичко и всички!

Живеем в правова държава и законът трябва да важи за всички!

Николай Цонев е собственик на марката “Патриотичен фронт”!Ето какво публикуваха в frognews.bg:

В официално писмо до Народното събрание лидерът на ПП “нова алтернатива” Н.Цонев информира председателя на парламента Цецка Цачева за нарушения свързани с незаконно и нелиценцирано използване на чужда търговска марка в България. Едно от тези “престъпления против интелектуалната и индустриалната собственост” е използването на марката “Патриотичен фронт”, над която Цонев твърди, че има права.

Efekt 2

“Вие използвате марката “ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ” , както и дизайни на Общността и за идентични и сходни стоки и услуги на тези, за които е заявена марката “ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ”. С използването на марката ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ във Вашата обществена дейност за идентични със заявените стоки и услуги, Вие нарушавате правата ми върху марката, с което нарушавате чл. 13 от ЗМГО, където е визирано, че: “Правото върху марка включва правото на притежателя й да я използва, да се разпорежда с нея и да забрани на трети лица без негово съгласие да използват в търговската дейност знак, който поради неговото сходство с марката и идентичността на стоките или услугите на марката и знака съществува вероятност за объркване на потребителите, която включва възможност за свързване на знака с марката”, както и съглсно чл. 73 : “Използването в търговската дейност на знак по смисъла на чл. 13 без съгласието на притежателя съставлява нарушение“, пише в писмото си лидерът на “Нова алтернатива”.

В случай, че в срок от 24 часа от датата на получаване на настоящото предупредително писмо Вие НЕ ПРЕУСТАНОВИТЕ нелицензираното използване на марка ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ, както и на дизайни на Общността и на територията на Р. България, НЕ ЗАКРИЕТЕ интернет страницата http://nfsb.bg /, И НЕ УВЕДОМИТЕ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, АДМИНИСТРАЦИЯТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ПРЕСЦЕНТЪРЪТ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, КАКТО И НЕ ОТСТРАНИТЕ ВСИЧКИ УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ, СЪДЪРЖАЩИ СЛОВОСЪЧЕТАНИЕТО „ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ“, СЪЩО ТАКА ДА НЕ ИЗПОЛЗВАТЕ СЪЩОТО ВЪВ ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ПРОДЪЛЖИТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ марката и дизайните на Общността по какъвто и да е начин, вкл. и цитиране от Вас и Вашите колеги и сътрудници, то Ви уведомявам, че ще се възползвам от правото си да се обърна едновременно към Патентното ведомство на Р. България, към Софийски Градски Съд, както и към Комисията за защита на конкуренцията, категоричен е Николай Цонев.
Източник: frognews.bg

Екипът на Blife.eu ще добави едно БРАВО! Време е някой да покаже на управляващите, че свещени крави няма и никой не е по-голям от закона макар и тези който си правят законите за тях и за кръговете от фирми и олигарси те за банки и монополи ! Време е законотворците избрани от народът да работят за народът иначе народът ще ги изправи до стената! Дето е казал народът с твоите камъни по твоита глава! Време е за нова алтернатива на управление в България!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни!Истината има право да бъде чута!Благодарим ви !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.