ЗАПОЧВА БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ!

ЗАПОЧВА БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ!

ЗАПОЧВА БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ!

Най-после!
БОРКОР започват борба с най-корумпираните хора в България – ИНВАЛИДИТЕ!
Управляващите решиха, започват борбата с корупцията в ТЕЛК и НЕЛК.
Публична тайна е, че в България има много фалшиви инвалиди с решения на ТЕЛК, които си закупуват определен процент инвалидност срещу сумата от около 1000 лв.
Да, има такива хора, но колко са те? А истинските инвалиди?

Истинските инвалиди са нетрудоспособни, болни българи, хора с тежки онкологични заболявания, в инвалидни колички, хора с епилепсия, с трайни увреждания, без ръце и крака, без зрение, деца родени с различни малформации, ДЦП, сърдечни проблеми.

Възрастни хора, работили честно и почтено за държавата, които са получили различни трайни увреждания по време на работа, които в момента не могат да полагат общественополезен труд, както и много други, получили степен на инвалидност поради различни причини.
Правилно, господа управляващи, правилно министър Москов и другите борци за справедливост от управляващата ни банда! Похвално!

Efekt 2

Време е да се ликвидира с тези безсрамни, корумпирани персони, които източват Здравната каса, лишават лекарите от достойно заплащане, разхождат се с инвалидни колички по улиците и пречат за нормалното придвижване на луксозните ви лимузини, преминават по пешеходните пътеки с бели бастуни, придружават ги други безделници и маскари, които само пречат на динамичното движение на хора и коли, които бързат за бизнес срещи, балове, коктейли, симпозиуми за икономическия възход на България!
Явно заради тях сме на това дередже!

Не мога да разбера защо се занимавате с някакви си ТЕЛК-ове, а не започнете директно с евтаназията на тези некачествени българи, нямащи нищо общо с нормалните български арийци, които работят неуморно от сутрин до здрач, за да им плащат огромни инвалидни пенсии и други благини като достъпна среда, неплащане на потребителска такса в болниците и вредители на нормалното развитие на здравата българска нация?

Тези сакати, слепи, безръки, безкраки хора, които по цял ден се возят на колички и се подпират на бастуни, са срам и позор за българите и само ни излагат пред туристите, пред партньорите ни от ЕС, САЩ и другите господари, които идвайки на посещение в поверената им колония България, остават с много лоши впечатления и могат да ни спрат субсидиите!

Този проблем още през 30-те години на миналия век, чичко Хитлер го беше разрешил чрез евтаназия, газови камери и други екстри и създаде чиста и здрава немска раса, без разни инвалиди и идиоти, а само със здрави и силни мъже и жени, чисти и здрави арийци и успя да завладее цяла Европа!

Правилно сте си научили урока, господа управляващи! Явно не четете вече само „Винету”, а и други книжки!
Само така! Да се ликвидира тази инвалидна пасмина, за да може да си живеете честно и почтено, както досега: без корупция, без кражби в огромни мащаби, без убийства и по всички правила на „евроатлантическите” ценности!
Смърт на мафиотите – инвалиди!
Автор: Кирил Стаменов

ЗАПОЧВА БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.