Защо народът протестира ? + ВИДЕО

 

Защо народът протестира ?
Защо народът протестира ?

Защо полицаите протестират, защо има граждански отряди за „защита на жените и вярата ни“ ли, ами попитайте Борисов!
Той би Ви казал, че имаме една модерна и добре охранявана граница и няма от какво да се притеснявате !
Той би Ви казал много неща, но едно от тях няма да е истина !

Неговите лъжи не са адресирани към Вас, Вие не сте стойностни за него, а неговите лъжи са адресирани към Европейският съюз и към големите Лидери във Великобритания, Германия и Франция!

Откъде идват терористите в Европа ли попитайте Петър Низамов, попитайте Динко Вълев, попитайте полицаите, който мръзнат в студа там горе в планината !

Efekt 2

Полицаите, който нямат право на пенсия с която да си купят лекарствата за артрит и да си ликуват измръзналите крайници !
А иначе живеем в стабилна и спокойна страна и докато и тук не стане като в Париж докато и тук не стане като в Брюксел, а Кьолн бе само началото !

Това не е мрачна прогноза, това е следствие на пагубната политика на Правителството на ГЕРБ! Но медиите си питат, а Бъчварова им отговаря !

Така е в една разградена държава – кучетата си лаят, а керваните от терористи си вървят !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.