За балотажа в неделя: ГЕРБ подкрепя ДПС, ДПС – ГЕРБ

За балотажа в неделя: ГЕРБ подкрепя ДПС, ДПС - ГЕРБ

За балотажа в неделя: ГЕРБ подкрепя ДПС, ДПС – ГЕРБ. Това разбираме от страницата на ГЕРБ-Доспат

В нея кандидат-кметът на ГЕРБ съобщава, че “в населените места, където нямат кмет от ГЕРБ на балотажa, ще подкрепят кандидатите на ДПС, а за кмет на община ДПС пък ще подкрепя кандидатът на ГЕРБ”.

“По този начин Движението за права и свободи доказа, че е наистина отговорна политическа сила не само в парламента, но и на местно ниво. ДПС може да работи за проблемите на жителите на община Доспат каза още Радев, но не и реформаторите.”, пише още в сайта.

Efekt 2

Балотажът в неделя е между Елин Радев от ГЕРБ, който има 46% и Евтим Мутафов от Реформаторския блок с 33%. Тъй като официалната политика на ГЕРБ е да пазят в тайна коалицията си с ДПС, имаме обосновано предположение, че статията може да бъде изтрита и затова прилагаме скрийншот на страницата.
Източник: offnews.bg/news/

Eкипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.