ИД и куклите на смъртта

ИД и куклите на смъртта

Обезвредиха над 20 куклите на смъртта, изработени от терористите, за да избиват малки деца

Атаките им целят да избиват дори невръстни деца. За тази цел терористите започнали да слагат взривни вещества в детски играчки, които оставят като примамка. Когато детето ги вземе в ръце детонира бомба.

Властите в Ирак предотвратиха поредната зловеща атака на Ислямска държава. Те обезвредиха 17 кукли, в които са били заложени експлозиви.

Efekt 2

ИД и куклите на смъртта

Зачестилите нападения на Ислямска държава стават все по-жестоки и кръвожадни.
Тези кукли са открити в предградие на Багдад, информира кувейтска новинарска агенция. Атаката е насочена срещу шиитите. Куклите са оставени на пътя между Багдад и Кербала по маршрут, по който шиитите трябвало да преминат по време на честването на един от своите големи религиозни празници.
Източник: webnovinar.com/

Ние от Blife.eu питаме това ли е умерената демокрация? Това ли е Американската демокрация и към кого е насочена?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.