ИД с нова екзекуция на деца

ИД с нова екзекуция на деца

Диващина: “Ислямска държава“ екзекутира 12 деца, опитали да избягат от тренировъчен лагер в Ирак

Джихадистите от „Ислямска държава“ са екзекутирали 12 деца, опитали да избягат от тренировъчен лагер в иракския град Мосул. Новината бе съобщена от кюрдския телевизионен канал Rudaw.

„12 деца са били убити от радикалите от ИД. Децата са преминавали обучение във военен лагер и са заловени при опит да избягат. Момчетата са били на възраст между 12 и 16 години“, каза представителят на Демократическата партия на Кюрдистан Саид Мамузини.

Efekt 2

През февруари, терористичната група публикува видео от тренировъчен лагер за деца, за което се предполага, че е заснето в околностите на град Рака. На кадрите се виждат момчета във военни униформи, които са подредени в колони и изпълняват командите на инструктора, след което извършват намаз.

Месец по-късно екстремистите разпространиха видео, на което едно от момчетата е разстреляно от двама мъже.
Източник: velikabulgaria.eu/

Ние от Blife.eu ще коментираме, че те гледат на децата като на оръжие срещу Христа и като средство за постигане на целите си, а именно унищожението ни ! Нима този назидателен нечовешки акт не трябва да бъде остро осъден, нима тези зверове не са помежду нас ? Да благодарим на правителството от името на лошият материал, че внася идеалният материал, ама за Ада ! Горещa точка ли искат да превърнат България или горещ котел преценете Вие?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.