Извадиха КОСМИЧЕСКОТО ЧУДОВИЩЕ! Русия ПЪРЖИ ЖИВИ терористите, не знаят КАКВО СТАВА!

Xindi_beam

За първи път в историята на човечеството беше използвано лазерно оръжие, което е способно да поразява всякакви цели, предава sekirabg.com.

Лазерният лъч на свръхсекретното руско лазерно оръжие има температурата на слънцето, лазерът може да поразява цели по всяка точка на планетата земя и нищо не може да го спре.

Efekt 2

Тази нощ Русия демонстрира своето чудовищно оръжие срещу терористите от Ислямска държава, с което остави в паника колегите си от САЩ.

Лазерът, който е поставен на руски спътник в космоса е управляван от земята и тази сутрин порази цели на Ислямска държава, право в столицата и Ал-Ракка, в следствие на което смъртта си внезапно намериха над 1500 джихадисти, а колони с автомобили на терористи са изпепелени на прах и няма и помен от тях. Целите по които е използвано това чудо са изпепелени и няма и помен от тях.
Източник:e-vestnik.info

Ние от Blife.eu не знаем до колко може да се вярва на тази новина но и дори да е лъжа поне звучи хубаво!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.