Искаме да се отзоват турския посланик и тримата консули заяви Ангел Джамбазки

Искаме да се отзоват турския посланик и тримата консули заяви Ангел Джамбазки

Ангел Джамбазки: Между Доган и Местан няма добър

Идването на турския външен министър в България не е добър знак, това е намеса във вътрешните ни работи, каза евродепутатът Ангел Джамбазки

Идването на турския външен министър в България не е добър знак, това е намеса във вътрешните ни работи, каза евродепутатът Ангел Джамбазки по НТВ. Искаме да се отзоват турския посланик и тримата консули. Не съм човек, който ще избира между Местан и Доган . Между тях двамата няма добър. По времето на Местан , ДПС се превърна във функция на турската политика. До Местан стои Хюсеин Хафъзов . Той е свързан с превземането на мюфтийството ни. То определя вътрешните дела на българите мюсюлмани. Работи се срещу българските национални интереси. Ще се стигне до нова, радикална протурска партия.

Политологът Татяна Буруджиева попита риторично: Службите работят ли, знаят ли какви пари са текли от Турция към ръководството на ДПС?
Източник: front.bg/

Efekt 2

Ние от Blife.eu: Нито пък ние !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.