Кадиров заяви, че всички подлежат на най-жестокото и показно наказание без срок на давност

Кадиров заяви, че всички подлежат на най-жестокото и показно наказание без срок на давност

Кадиров: Ще завържем терористите за безпилотни самолети и ще ги пуснем над главите на съмишлениците им

Това предложение отправи президента на Чечения чрез личния си профил в руския еквивалент на Фейсбук – ВКонтакте. Рамзан Кадиров смята, че терористите трябва да бъдат наказани без съд и следствия.

„Предлагам терористите след задържането им да бъдат завързвани към безпилотните самолети, атакуващи позициите на Иблиската държава (така в Чечения терористична групировка „Ислямска държава“) и да ги хвърлят върху главите на техните съмишленици. Никакви съдебни заседания не са необходими“, написа Кадиров.

Efekt 2

Според него разследването срещу свалянето на руския самолет от страна на Ислямска държава трябва да бъде насочено към организаторите на терористичния акт. Кадиров заяви, че всички подлежат на най-жестокото и показно наказание без срок на давност. Той призова за задържането им, без значение къде се намират – в Сахара или на Антарктида.
Източник: bgnews168.com/

Ние от Blife.eu питаме не е ли време Рамзан Кадиров да излезе на арената?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.