КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ !С НАМИ БОГ!

КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ !С НАМИ БОГ!

Путин с много силни думи след резолюцията на ЕС

Тя е “деградация на нацията”, смята руският лидер
Руският президент Владимир Путин смята за “деградация на демокрацията” приетата от Европейския парламент резолюция за противодействие на руската пропаганда срещу ЕС, предаде ТАСС.
По-рано днес ЕП прие с 304 гласа “за” срещу 179 “против” и 208 въздържали се резолюция, с която предупреждава, че ЕС се намира под все по-голям натиск от пропаганда от страна на Русия и ислямистки терористи. Според евродепутатите пропагандата цели изопачаване на истината, предизвикване на страх, съмнение и разделение в ЕС,съобщи на пресслужбата на ЕП.
“Ако такова решение (за борба с “руската пропаганда”) е взето, то говори за това, че наблюдаваме съвършено очевидна деградация, в политическия смисъл на думата, на представата за демокрация в западното общество”, заяви Путин пред журналисти в Москва.
Руският президент отбеляза, че за първи път чул от журналисти за приемането на резолюцията, макар че му било известно за дискусията по тази тема.
“Съвсем неотдавна – и тези опити продължават досега – се опитваха да ни учат на демокрация и ние винаги сме слушали от тези “учители”, че най-порочният начин да се действа с опонента е нещо да се забрани, а това не съответства на принципите и нормите на демокрацията. Най-добрият начин винаги е воденето на открита дискусия”, посочи Путин.
Той изрази надежда, че “здравият разум ще възтържествува” и реално няма да бъдат наложени ограничения върху руски медии.
В днешната резолюция за борба с пропагандата на трети страни, включително Русия, се посочват телевизия RT, информационната агенция “Спутник”, фонда “Русский мир” и Россотрудничество /Федералната агенция по работа с ОНД, сънародниците в чужбина и по международно хуманитарно сътрудничество/ , отбелязва ТАСС.
В отговор на въпрос очаква ли промяна към по-добро в отношенията със САЩ Путин изтъкна, че Русия винаги се е обявявала за нормални отношения с Вашингтон. “Винаги сме казвали, че всякакви ограничения в търговията и в икономическото сътрудничество вредят на всички”, добави руският лидер.

Междувременно прес-секретарят на руското външно министрество Мария Захарова нарече „информационно престъпление“ одобрената от Европейския парламент резолюция за борба с пропагандата от трети страни, включително и от Русия, предаде ТАСС.

„Това е престъпление. При наличието на реална заплаха за тероризъм, фундаментализъм, национализъм и ксенофобия, да се отклонява погледът на международната общност в съвсем различна страна е престъпление“, заяви Захарова. „Тази книжка е свидетелство за това информационно престъпление“, добави тя.

Efekt 2

Европейският парламент одобри в сряда резолюция за борбата с пропагандата от трети страни, включително и от Русия. В залата са присъствали 691 депутати. „За“ са гласували 304 от тях, „против“ – 179, а 208 са се въздържали.
Източник: blitz.bg

КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ !С НАМИ БОГ!

КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ !С НАМИ БОГ!
КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ !С НАМИ БОГ!

Истината е, че след идването на Обама за един последен натиск над Меркел, това е факт !
Факт е, че от повече от година има създадени структури, които се занимават с пропаганда както и с цензура в Европа !
И както в България ги наричаме тролове, а в Европа те са Елфи ! Така наречените елфични войни, което си е пропагандна война както е било по времето на Студената война !

То тази резолюция връща Германия и ЕС във времето на Хитлеровите зими, във времето когато нацистка Германия води такава пропагандна война срещу Русия и останалият свят !
И докато всички говорят за свалянето на санкциите срещу Русия, ЕС изведнъж дори забрани и дума да не става за Русия !
Тази разделителна линия, която издигна Европа не е моята линия, не е и моята Европа, казвам аз !
И след като Стразбург заговори за забрана и на Християнството, защото дразнело новодомците и искат да го забранят със закон какво да говорим повече за тази Европа !

След като нашата медийна група отказа да работи преди година за Европейската Централа и да участваме в антируската пропагандна машина ние получихме заплаха след шест месеца, че ще ни заличат, но отстояхме !

Но сега вече политическият натиск и цензурата ще бъдат смазващи за това ние заставаме на страната на Християните и на страната на славяните, а пък да става каквото ще !

Ние от Blife.eu ще добавим, че докато Господ Бог е с нас, има ли значение кой и какво е срещу нас?
А ако Господ не е са нас, има ли смисъл животът тогава?

На кратко С НАМИ БОГА господа политици, наврете си Европейските ценности там отзад Вие знаете по-точно къде !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.