Как се заличава нация ?

Как се заличава нация ?

Как се промиват мозъците на децата ни !

Първо се променят приказките и по книжарниците и библиотеките се препоръчват и лансират лъскави приказки с картинки от типът да си гей е окей . След това идват учебниците в който е махната цялата Българска история и там се разказва за султанът, който направил това и онова.

Как се заличава нация ?

Efekt 2

Били сме мултинационална страна и нация сме живеели в едва ли не идилия с останалите народности. Изчезва и автентичният фолклор от часовете по музика ! Както и на празниците на училищата мажоретки изместват кръшните хора и носии ! Започват да звучат модерни Американски песни ! Лицата на будителите вече не красят коридорите в гимназиите ! Лекичко помежду всичко това нахлуват тетрадките с ликовете на пайнер децата вече не питат кой Левски, кой е Ботев, но пък знаят имената на цялата чалга армия у нас !

Как се заличава нация ?

Неотлъчно от детската градина до самото дипломиране на децата ни върви и партийната пропаганда . Още в детската градина им се подаряват мартенички от еди коя си партия, организират се събития като непрестанно на децата и на техните родители се повтаря коя партия е платила лакомствата, така в училищата се подаряват книжки и тетрадки, ранички и химикали пак от политическите партии няма и празник на който уж някой политици не са дошли да поздравят учениците . Тук вече при по големите се включват младежките организации на политическите партии като им предлагат студентски бригади в Англия или под формата на членове на младежките организации към дадената партия те получават привилегии та нали всички декани членуват някъде, та нали всички университети са обвързани с партиите ! Така до момента в който децата ви се дипломират и какво ли ? Не знаят историята си, защото тя не е удобна на някой ПП. Не знаят миналото си, защото не трябва да имат национална гордост и самосъзнание ? Но пък знаят кой е Бойко Борисов и ли Лютви Местан, но пък знаят всички песни на Преслава и Азис!

Как се заличава нация ?

Знаят всички видове наркотици и техните дилари. Знаят всички за секса и всичко за нощният живот на звездите ! Как така всички момчета искат да стават гангстери, а момичета проститутки. Та даваме си ние децата в ръцете на държавата и какво : Етническо напрежение в Училищата за което не се говори! Студени стаи и не добри условия за усвояване на и без това занижената материя! Храната е пълна с ГМО и консерванти! Постоянни експерименти с децата ни за който повечето родители не знаят! Изнервени учители, който третират децата ни като зверчета! Никакви стимули за учителите и това се прехвърля като още стрес върху децата! Агресия и много агресия за която най-добрият лек е дилърът в двора на училището, списъкът е дълъг.Ето някой неща който е забравила като задължение страната ни :

– Противоречие с Конвенцията на ООН за правата на детето през 1991г.: 1. чл. 3, т.1. Висшите интереси на детето са първостепенно съображение във всички действия, отнасящи се до децата, независимо дали са предприети от обществени или частни институции за социално подпомагане, от съдилищата, административните или законодателните органи. … и 2. Държавите – страни по Конвенцията се задължават да осигурят на детето такава закрила и грижи, каквито са необходими за неговото благосъстояние, като се вземат предвид правата и задълженията на неговите родители, законни настойници или на другите лица, отговорни по закон за него, и за тази цел те предприемат всички необходими законодателни и административни мерки.

Чл. 6, т.2. Държавите – страни по Конвенцията, осигуряват в максимално възможна степен оцеляването и развитието на всяко дете.

Чл. 18, т.2. С цел гарантиране и закрила на правата, изложени в тази Конвенция, държавите-страни по нея оказват подходяща помощ на родителите и законните настойници при осъществяване на тяхната отговорност по отглеждане на децата и осигуряват създаването на институции, служби и услуги в областта на грижите за децата.

Чл.27, т.1 Държавите – страни по Конвенцията, признават правото на всяко дете на жизнен стандарт, съответствуващ на нуждите на неговото физическо, умствено, духовно, морално и социално развитие. и 3. Родителят/родителите или другите лица, отговорни за детето, имат първостепенна отговорност да осигурят в рамките на своите способности и финансови възможности условията за живот, необходими за развитието на детето. 4. Държавите – страни по Конвенцията, в съответствие с националните условия и в рамките на своите възможности, предприемат необходимите мерки с цел да подпомагат родителите и другите лица, отговорни за детето, да осъществяват това право и в случай на нужда предоставят материална помощ и програми за подпомагане, особено по отношение на изхранването, облеклото и жилището. – Противоречие с основни принципи залегнали в Хартата на основните права на Европейския съюз Член II – 80 РАВЕНСТВО ПРЕД ЗАКОНА – Всички хора са равни пред закона…

Член II – 81 ЗАБРАНА НА ДИСКРИМИНАЦИЯТА – Забранена е всяка дискриминация, основана на пол, раса, цвят, етнически или социален произход…….възраст или сексуална ориентация;

Член II – 84 ПРАВА НА ДЕТЕТО 1. Децата имат право да получават закрила и грижите, необходими за благоденствието им. …. 2. При всички действия, които предприемат публичните власти или частни институции по отношение на децата, от първостепенно значение е да се има предвид най-доброто в интерес на детето.

Ние от Blife.eu ще добавим: Докато машината за контролирана бедност смазва родителите и те борейки се за насъщният за децата си нямат реална представа какво става това ще продължи ! Колко поколения ще трябва да загубим колко ? Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator