Кирил Калфин напуска партия ГЕРБ

Разпада ли се ГЕРБ и кой ще бъде люспа № 2 в тази пария? Това е една от най-горещите теми, която се обсъжда в кулоарите на парламента ден след напускането на Георги Марков, съобщава Стандарт“.

От ГЕРБ се кълнат, че това няма да се случи и партията се възражда отново. Интригите на отсрещният отбор обаче не спират, които не пропускаха веднага да допабят и името на Кирил Калфин в отбора на предателите. Самият той, обаче каза пред  “Стандарт”, че поне засега няма намерение да става независим. Според думите му, слухът се дължи на дългото му отсъствие от парламента заради тежко боледуване.

Efekt 2

В политическите среди обаче не спира да се разпространява версията, че нови люспи несъмнено ще има. “Групата е цяла и нямаме притеснения да мислим обратното, но има по някой път и подобни грешки”, добави в отговор на този слух Цветан Цветанов в парламента.

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator