Кой вкара Курбан байрам в учебниците

Кой вкара Курбан байрам в учебниците

Министърът на образованието Проф.Танев

Той е звездата покрай, която можете да видите полумесец ! Днес а актуално да говорим за идването на Давутоглу в България, но две седмици преди да дойде турчинът тук бе неговата книга „Стратегическа дълбочина“, която разказва за основополагането на неоосманизма на Ердоган и как се създава „могъща империя“, като Османската. Много интересен факт е, че тази книга представена пред академичните среди на БАН не от кого да е а от самият Министър на образованието проф.Танев.

Според някой от присъстващите на самото представяне на книгата на което не са допуснати никакви медии и е било направено в тесен кръг с цел да се избегнат последващи коментари по посока турските ръкописи на Давутоглу в който България се описва едва ли не като вилает на Турция !

Efekt 2

Забележете Танев прави многословно приветствие на книгата, подкрепяйки се с абсурдното изказване, че ние българите трябва да бъдем горди, че сме били част от такава велика империя и да не приемаме за буквализъм това , което до днес се нарича робство. Българската история има нужда от спешна ревизация, а това, че по времето на титаничната 1878г. сме застанали зад Русия, е решение в което родният ни образователен министър, не е сигурен, че е най-правилното…

Вие ми кажете това ли трябва да Бъде страната на Български Министър на образованието спрямо турското робство и вредите нанесени на България за 500 години кланета! За това не се чудете, че Курбан Байрам е влязъл в Българският учебник за трети клас по човек и общество! Искаме да попитаме професор Танев дали има поглед какви са учебниците в Турция и дали там пише за Баба Марта и Коледа и за Великден! Дали в съседна Турция децата носят червени яйца да се чукнат в училище! Крайно потресени сме от протурското отношение на Българско министерство и от министър, който над два милиона Българи са доверили децата си!

Ние от Blife.eu както и много родители, който ни алармираха за Курбан байрам както и за песничките на турски език в учебниците по музика ! Ние сме крайно възмутени от подмяната на Българското съдържание с преходно турско и с тенденция за подмяна на идентичността ни като нация ! Ако някога се е пеело в училищата напред науката е слънце, която в душите грее, то днес можем да кажем напред науката е полумесец, който със звездичка грей !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.