КРИЯТ, ЧЕ СЪДЪТ ПРИЗНАВА 2 300 000 ТУРЦИ ЗА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!

КРИЯТ, ЧЕ СЪДЪТ ПРИЗНАВА 2 300 000 ТУРЦИ ЗА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!

ЕТО САМОЧУВСТВИЕТО НА ДПС ДА ИЗВИВА РЪЦЕ И ДА ПРОИЗВЕДЕ СОБСТВЕН ПРЕЗИДЕНТ НА ВИЛАЕТ БЪЛГАРИЯ

Колко е хубав живота в розова страна! Има ли значение как се нарича тя и въобще съществува ли такава. Все едно, повечето хора имат имунна система за самосъхранение на щраус и естествено винаги са били жертвени агнета на собствената си глупост.

В деня на височайшето посещение на великия везир Давутоглу, носител на всички европейски ценности, световната вече с нов имидж телевизия „Ал Джазира“ излъчи гнусен антибългарски филм със съдействието на терористичната групировка ДПС в единодействие с турското правителство. Целият свят видя как българите са направили геноцид в България на турците живеещи в нашите земи и как държавата забранява и преследва хора заради това, че са мюсюлмани!? Светът го видя, докато правителството от псевдодемократи целуваше задника на отоманския стратег и договаряше подкрепа на българите за война срещу Русия.

Точно така, за война, защото присъединяването на Турция към ЕС както ви облъчваха е химера за след около 100 години евентуално. Докато светът гледаше циничния филм, българите си сипваха поредната ракия и набиха жените си в знак на незагаснал все още революционен дух. Тук спирам и отварям още едно събитие, което се знае само от една шепа хора в България. Да видим как контрастира с горното!

Efekt 2

Има вече реално произнасяне на върховен български съд /от онези стачниците/, на основание на което много скоро 2 милиона и 300 хиляди турци ще бъдат признати за български граждани. Това се крие от всички, защото всъщност съдбата на България е предопределена. Надявам се да прозирате вече самочувствието на ДПС от това да извива ръце, до възможността да произведе собствен президент на вилает България.

Да сте живи и здрави всички, слагайте розовите очила и се въоръжете със съмнение в думите ми, защото вас всъщност ви няма, вие не съществувате. А ако имате съмнение, че сте живи сипете си по ракия и набийте жената отново, за да се знае кой кара влака…                                                   afera.bg цитира Николай Марков

КРИЯТ, ЧЕ СЪДЪТ ПРИЗНАВА 2 300 000 ТУРЦИ ЗА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!Полковник Николай Марков

Източник: afera.bg/

Ние от Blife.eu ще добавим, че вече официално ДПС става първата политическа партия! Скоро ще могат да си променят Конституцията на Република България и да отпадне Чл. 13. (4) Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могат да се използват за политически цели.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.