Лошият социализъм +12

Лошият социализъм +12

Комунистите бяха проклинати заради меко казано апатичното им отношение към всички религии, защото те преследваха всички който са с радикално отношение към своят Бог ! Оказа се че са били прави!

12167390_908940339199584_454015467_n

Да убиваш в името Алах е доказателство за това . Днес когато религията се налага не с личен пример а с ятагана си спомняме, че по времето на социализма това нямаше как да се случи ! Впрочем по времето на социализма на Българската граница и птиче не можеше да прехвръкне камо ли да преминават орди талибани ! Тази демокрация, която долетя от Америка за последните 25 години взе повече жертви от комунистическият режим заедно с всичките войни в който е участвала България ! Колко са милионите погубени Българи колко са милионите в странство и изгнание принудени да оцеляват в други страни ! Отговорът МНОГО страшно МНОГО ! Днес ни управляват псевдо демократи както и псевдо патриоти – всичко е опорочено ! Храната ни се оказа меко казана вредна, водата ни пък била замърсена . Лекарите станаха търговци, а лечението просто усвояване на пътеки – пари от здравна каса ! Нямаме фолклор – той се подменя с чалга ! А традициите ни не са това което бяха !

Efekt 2

Е по времето на социализъм храната ни бе по БДС стандарт ! Водата ни бе далеч по чиста ! Здравеопазването бе приоритет на държавата и бе на на едно от най високите нива в света – БЕЗПЛАТНО и качествено ! Българският Фолклор дори полетя в космосът, а за традициите нямаше празник на който хората да не събираха ! Събираха се по сборове и панаири и се веселиха ! Днес това е забранено, защото не трябва да се събират на групи – така може да пламне всеобща борба срещу диктатурата !

Готова бедност и глад и мизерия и всички са болни и слаби – без дух, без воля за промяна така изчезваме като народ и иде подмяна ! Млади майки с чалми ще населят нашите земи ! Носталгия по комунизма има защото все още има хора който си спомнят времето когато нямаше бедност ,безработица и нямаше глад и мизерия и необразовани хора ! Процентът на хората с средно и висше образование беше далеч по-висок от тези на Америка, Германия и ред други страни ! Едно нещо не можем да отречем, че всичко което по времето на комунизма ни казваха за капитализма се оказа вярно ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator