Мария Захарова коментира СИ ЕН ЕН

Мария Захарова коментира СИ ЕН ЕН

Русия: САЩ от безсилна злоба „взривиха” руските ракети в Иран

Информацията на телевизионния канал Си Ен Ен, който се позовава на анонимни източници, за руски ракети, изстреляни по Сирия и взривили се на територията на Иран, прилича на „канализиране на отходните води”, смята говорителката на външното министерство на Русия Мария Захарова.

Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова коментира информацията на Си Ен Ен за руските ракети, изстреляни по Сирия, които уж са паднали на територията на Иран. В профила си във Фейсбук представителката на външнополитическото ведомство отбеляза непрофесионализма на Си Ен Ен, който по такива сериозни теми се позовава на анонимни източници.

Efekt 2

„Прочетох съобщения на Си Ен Ен за това, че „руски крилати ракети са паднали в Иран”. Интересно, това вече от безсилна злоба ли е? А тези безкрайни позовавания на канала на източници все повече приличат на канализиране на отходни води”, написа Мария Захарова.

По-рано, телевизия Си Ен Ен, както и агенциите, Ройтерс, Блумбърг и АФП, съобщиха, позовавайки се на анонимни източници, че четири ракети, изстреляни от руски военни кораби в Каспийско море по посока Сирия, са се взривили на територията на Иран.Това не е първият случай, в който анонимни американски източници съобщават за налични у тях данни и подробности за въздушната операция на Русия против терористите от „Ислямска държава” в Сирия. При това официално потвърждение на подобна информация в САЩ няма, отбелязва РИА Новости.
Източник : blitz.bg

Ние от Blife.eu смятаме че тепърва ще има още много политически постановки !
Особено щом Русия сложи ръка на Петролните кладенци от където сучеха дълги години САЩ !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator